detector.media
09.03.2015 11:15
Через наклепницьку інформаційну кампанію у Німеччині заборонили виступ групи Сергія Міхалка
Через наклепницьку інформаційну кампанію у Німеччині заборонили виступ групи Сергія Міхалка

У зв'язку з наклепом у інформаційному просторі білоруській групі Brutto Сергія Міхалка (колишній «Ляпіс Трубецкой») заборонили проведення концертів в Німеччині. Про це група повідомила у заяві на своїй сторінці в Facebook.

 

«У зв'язку з наклепом і розгорнутим планомірним цькуванням в німецькому інформаційному просторі групі Brutto заборонили проведення концертів у Німеччині. Помилкові звинувачення і підтасовані факти записали групу Brutto в розряд неонацистських. Група Brutto заявляє: жоден з її учасників не входить до неонацистських, екстремістських і будь-яких інших радикальних організацій. Ми - проти насильства, проти війни, проти дискримінації за расовою і статевою ознакою. У своїх піснях славимо свободу, антитоталітаризм, загальнолюдські цінності. Ми - музичний колектив і хочемо своєю музикою об'єднувати людей різних поглядів і світоглядів. Ми - інтернаціоналісти і хочемо, щоб у всьому світі панувало добро», - заявляють білоруські музиканти.

 

Вони також повідомляють, що кримінальна поліція Німеччини розбирається в інциденті і обіцяє знайти організаторів і замовників наклепницької акції проти Brutto.

 

«Приносимо вибачення своїм фанатам в Німеччині. Правда переможе! Зустрінемося на концертах!», - запевнять учасники групи.

 

Нагадаємо, лідер гурту Brutto (колишній «Ляпіс Трубецькой») Сергій Міхалок та його продюсер Антон Азізбекян звернулися до віце-прем'єр-міністра - міністра культури В'ячеслава Кириленка з проханням допомогти в отриманні права на постійне проживання в Україні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY