Кличко змусив вибачитись депутата Київради, який нахамив журналістам

Кличко змусив вибачитись депутата Київради, який нахамив журналістам

4 Березня 2015
3474
4 Березня 2015
14:15

Кличко змусив вибачитись депутата Київради, який нахамив журналістам

3474
Кличко змусив вибачитись депутата Київради, який нахамив журналістам
Кличко змусив вибачитись депутата Київради, який нахамив журналістам

Сьогодні, 4 березня, депутат Київської міської ради від фракції «УДАР-Солідарність» Владислав Турець заявив у будівлі Київради, що журналісти - «ніхто і звати їх ніяк». Київський міський голова Віталій Кличко змусив його вибачитись, повідомляє «Украінформ».

 

Інцидент стався зранку біля ліфту. Владислав Турець не зміг потрапити у ліфт за живою чергою, оскільки туди увійшли деякі представники ЗМІ. Після цього роздратований депутат заявив представникам ЗМІ, що вони - «ніхто і звати їх ніяк», і що «у ліфті повинні їздити депутати».

 

Дізнавшись про інцидент, Віталій Кличко повернувся до сесійної зали та особисто привів до представників ЗМІ пана Турця, щоб той вибачився. Депутат перепросив за свою поведінку, пояснивши, що дуже поспішав на роботу і тому був роздратований. «Я хотів би публічно вибачитися перед вами особисто», - сказав він.

 

Фракція «УДАР-Солідарність» обіцяє розглянути цей випадок на своєму засіданні.

 

Водночас Київський міський голова Віталій Кличко обіцяє провести роботу з депутатами міськради і роз'яснити їм, що необхідно з повагою ставитися одне до одного і до журналістів. Про це він заявив представникам ЗМІ на брифінгу, коментуючи вранішній інцидент у будівлі Київради. «Я особисто проведу додаткову роботу з депутатським корпусом. І якщо хтось умисно чи неумисно образив журналістів, то я приношу вибачення за це. Я особисто буду спілкуватися і вимагати, щоб були нормальні людські відносини у цій будівлі і взагалі у нашому місті», - сказав мер.

 

Нагадаємо, народний депутат від «Народного фронту» Костянтин Матейченко, що обіцяє знову подати на розгляд Верховної Ради свій законопроект, який раніше передбачав кримінальну відповідальність за критику влади, заявив «ВідеоТеці»: «Якщо якийсь негідник паплюжить Україну, а наш журналіст це вітає, до такого медійника можуть бут питання».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3474
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду