В Узбекистані вбили відомого ведучого національного ТБ

В Узбекистані вбили відомого ведучого національного ТБ

2 Березня 2015
3307
2 Березня 2015
20:11

В Узбекистані вбили відомого ведучого національного ТБ

3307
В Узбекистані вбили відомого ведучого національного ТБ
В Узбекистані вбили відомого ведучого національного ТБ

Сьогодні, 2 березня, у Ташкенті (Узбекистан) поховали  убитого напередодні  диктора національного телебачення Рахматілло Мірзаєва. Про це повідомляє узбекське інформаційне агентство «Фергана» з посиланням на колегу загиблого Муслімбека Юлдашева.

 

Місцеві інтернет-видання відзначають, що поки не відомі ні подробиці вбивства, ні його мотиви. Правоохоронні органи поки утримуються від коментарів.

 

Як пише сайт kun.uz, за підозрою у вбивстві був затриманий друг сина Рахматілло Мірзаєва.

 

Рахматілло Мірзаєв був диктором інформаційної програми «Ахборот» («Вести»). За інформацією джерела, він користувався великою популярністю, його часто запрошували ведучим на різні урочистості. У вересні 2014 року йому виповнилося 60 років.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3307
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Б.Б.
3346 дн. тому
Імена бангладешців Авіджіта Роя та Рафіди Ахзмед подано кирилицею й у дужках - латиницею. Імена узбеків Рахматілло Мірзаєва та Муслімбека Юлдашева - лише кирилицею. Пікантність ситуації в тому, що в Узбекистані узбецька мова офіційно користується латинкою, а в Бангладеш бенгальська мова - ні! Тобто, латинковий варіант у дужках для імен банладешців не є оригіналом, а є такою самою транслітерацією, як і кирилічна, натомість латинкового оригіналу імен узбеків не подано. Воно й зрозуміло: Узбекистан - "наш русскій мір", тоді як Бангладеш - "їхній піндосівський" Іншої логіки я не бачу. От вона, пропаганда "русскаго міра" з доставкою додому.
Андрій
3347 дн. тому
Який зв'язок між Узбекистаном і Бангладешом? Ну і, ви впевнені, що «Ахборот» перекладається дієсловом неозначеної форми?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду