В UMH Group спростували інформацію про ведення переговорів із терористами

В UMH Group спростували інформацію про ведення переговорів із терористами

14 Лютого 2015
5304
14 Лютого 2015
10:48

В UMH Group спростували інформацію про ведення переговорів із терористами

5304
В UMH Group спростували інформацію про ведення переговорів із терористами
В UMH Group спростували інформацію про ведення переговорів із терористами

В «Українському медіа холдингу» заявляють, що 13 лютого в ряді інтернет-ЗМІ з'явилася недостовірна інформація про нібито переговорах представників «Українського медіа холдингу» з міністерством зв'язку самопроголошеної Донецької народної республіки, повідомляє прес-служба UMH Group.

 

 Згідно з цими повідомленнями, предметом «переговорів» було відновлення телевізійного мовлення УМХ в зоні проведення антитерористичної операції в обмін на скасування інформаційних блоків.

«Подібна інформація абсурдна, оскільки в портфелі «Української медіа групи» є тільки один телепроект - кулінарно-розважальний канал «Меню-ТВ», в якому відсутні будь-які інформаційні блоки, - йдеться в повідомленні UMH Group. - Також слід підкреслити, що у зв'язку з надзвичайними подіями в Донецькій і Луганській областях, на сьогоднішній день УМХ не контролює ефірне радіомовлення на належних йому частотах в зоні проведення АТО».

«Український медіа холдинг» офіційно заявляє, що не розглядав і не розглядає можливості відновлення мовлення на цих територіях шляхом переговорів з представниками самопроголошених республік ДНР і ЛНР, і тим більше не уповноважував когось на проведення подібного роду переговорів.

 

Нагадаємо, 13 лютого інтернет-видання «Остров» поширило заяву заступник міністра зв'язку терористичної організації «ДНР» Олександра Рижкова про те, що він провів переговори з представниками УМХ, який належить біглому олігарху Сергію Курченко, щодо відновлення мовлення на підконтрольних терористам територіях Донецької області.

 

За даними «Острова», пан Рижков зазначив, що представники «Українського медіа холдингу» вели переговори про своє мовлення на непідконтрольній українській владі території, пропонуючи «особливі умови»:  «Мені доводилося спілкуватися з представниками "Українського медіа холдингу", коли вони зрозуміли, що ми володіємо ситуацією тут на телевізійному ринку, що ми включаємо або вимикаємо радіостанції і телеканали. Вони пішли нам назустріч, коли ми попросили прибрати інформаційні блоки. Крім того, вони також пропонували прибрати і українську музику.

 

Нагадаємо, заборона на мовлення українських телеканалів і радіостанцій в так званій «ДНР» діє з квітня 2014 року.


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5304
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
.
3381 дн. тому
Так называемая украина
//
3382 дн. тому
...Був один телеканал, самі ж писали, що НацРада анулювала.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду