16 грудня – засідання колегії Держкомтелерадіо

15 Грудня 2014
6281
15 Грудня 2014
10:35

16 грудня – засідання колегії Держкомтелерадіо

6281
16 грудня – засідання колегії Держкомтелерадіо

16 грудня о 10.00 у приміщенні Національного прес-центру телебачення і радіомовлення України (Хрещатик, 26) відбудеться засідання колегії Держкомтелерадіо.

 

На порядку денному - розгляд питань:

 

1. Про стан інформаційного простору Сумської області.

 

Доповідач - начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сумської обласної державної адміністрації Сергій Над'ярний; співдоповідач - генеральний директор Сумської обласної державної телерадіокомпанії Микола Чернотицький.

 

2. Про стан виконання Держкомтелерадіо законів України, актів Президента України, постанов, розпоряджень і доручень Кабінету Міністрів України, розгляду запитів і звернень народних депутатів, звернень громадян.

 

Доповідач - заступник Голови Держкомтелерадіо Дмитро Кравченко.

 

3. Про стан фінансової дисципліни на підприємствах, в установах та організаціях сфери управління Держкомтелерадіо за результатами аудитів, проведених управлінням внутрішнього аудиту у 2014 році.

 

Доповідач - начальник управління внутрішнього аудиту Наталія Степанова.

 

4. Про перелік пам'ятних дат і ювілеїв у 2015 році, заходи з відзначення та проведення яких рекомендовано до висвітлення засобами масової інформації.

 

Доповідач - директор департаменту інформаційної політики Богдан Червак.

 

5. Про хід створення Суспільного телебачення і радіомовлення.

 

Доповідач - генеральний директор Національної телекомпанії України Зурабі Аласанія.

 

6. Про стан виконання завдань, визначених Планом заходів Держкомтелерадіо щодо реалізації Указу Президента України від 11.04.2012 № 257 «Про додаткові заходи з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка».

 

Доповідач - директор департаменту видавничої справи і преси Олексій Кононенко.

 

7. Різне. Про план засідань колегії Держкомтелерадіо на перше півріччя 2015 року.

 

Доповідач - заступник начальника адміністративно-господарського управління - начальник відділу організаційно-планової роботи Лілія Погребняк.

 

Акредитація представників ЗМІ за тел. 278-83-52, або за e/mail: pr@comin.gov.ua

 

Акредитація триватимє до 18.00 15 грудня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6281
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду