У Києві біля кіностудії Довженка сталася велика пожежа

У Києві біля кіностудії Довженка сталася велика пожежа

12 Листопада 2014
6313
12 Листопада 2014
20:28

У Києві біля кіностудії Довженка сталася велика пожежа

6313
У Києві біля кіностудії Довженка сталася велика пожежа
У Києві біля кіностудії Довженка сталася велика пожежа

Увечері 12 листопада біля кіностудії імені Олександра Довженка в Києві зайнялася велика пожежа. Про це повідомляє «Сегодня».

 

Як повідомила керівник прес-служби ДержНС Києва Світлана Водолага, плають три ангари. В одному з них був садовий інвентар, у другому - секонд-хенд, а в третьому, за попередньою інформацією, знімали кіно.

 

Повідомлення, що горить ангар на вулиці Дегтярівській, надійшло до пожежників о 17.29. Очевидці повідомляють, що величезні клуби диму нависають над кіностудією імені Довженка, пише «Сегодня».

 

Кореспондент видання зазначає, що біля парку Пушкіна над ангаром стоїть вогняна стіна близько 50 метрів. Чути хлопки і невеликі вибухи, палахкотить вогонь. Згоріло кілька дерев. Пожежники гасять полум'я з боку парку, щоб вогонь не перекинувся на дерева.

 

Вогонь швидко поширюється по утеплювачу. У пожежному гідранті, який знаходиться на території палаючого підприємства, низький тиск. Співробітникам ДержНС довелося прокладати всі пожежні рукави з вулиці - це близько кілометра в довжину. Це ускладнює гасіння пожежі, яка швидко поширюється.

 

 

За словами рятувальників, є ризик, що вогонь перекинеться на сусідню цегляну будівлю. Неподалік від входу до парку чергують три «швидкі».

 

Площа пожежі - близько 1800 кв. метрів. Працює 15 одиниць спеціальної техніки. Інформації про загиблих або постраждалих поки немає.

 

«Детектор медіа»

Фото Міли Князьської-Ханової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6313
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду