detector.media
12.11.2014 20:28
У Києві біля кіностудії Довженка сталася велика пожежа
У Києві біля кіностудії Довженка сталася велика пожежа

Увечері 12 листопада біля кіностудії імені Олександра Довженка в Києві зайнялася велика пожежа. Про це повідомляє «Сегодня».

 

Як повідомила керівник прес-служби ДержНС Києва Світлана Водолага, плають три ангари. В одному з них був садовий інвентар, у другому - секонд-хенд, а в третьому, за попередньою інформацією, знімали кіно.

 

Повідомлення, що горить ангар на вулиці Дегтярівській, надійшло до пожежників о 17.29. Очевидці повідомляють, що величезні клуби диму нависають над кіностудією імені Довженка, пише «Сегодня».

 

Кореспондент видання зазначає, що біля парку Пушкіна над ангаром стоїть вогняна стіна близько 50 метрів. Чути хлопки і невеликі вибухи, палахкотить вогонь. Згоріло кілька дерев. Пожежники гасять полум'я з боку парку, щоб вогонь не перекинувся на дерева.

 

Вогонь швидко поширюється по утеплювачу. У пожежному гідранті, який знаходиться на території палаючого підприємства, низький тиск. Співробітникам ДержНС довелося прокладати всі пожежні рукави з вулиці - це близько кілометра в довжину. Це ускладнює гасіння пожежі, яка швидко поширюється.

 

 

За словами рятувальників, є ризик, що вогонь перекинеться на сусідню цегляну будівлю. Неподалік від входу до парку чергують три «швидкі».

 

Площа пожежі - близько 1800 кв. метрів. Працює 15 одиниць спеціальної техніки. Інформації про загиблих або постраждалих поки немає.

 

«Детектор медіа»

Фото Міли Князьської-Ханової

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY