13 листопада – акція на підтримку «Жовтня»

12 Листопада 2014
1565
12 Листопада 2014
18:07

13 листопада – акція на підтримку «Жовтня»

1565
13 листопада – акція на підтримку «Жовтня»

13 листопада керівництво і прибічники кінотеатру «Жовтень» проведуть акцію на його підтримку. Про це «Детектор медіа» повідомила директор кінотеатру Людмила Горделадзе.

 

Учасники зібранні висунуть вимогу, щоби кінотеатр не лише відбудували, а й передали в оренду ТОВ «Кіноман», повідомила пані Горделадзе.

 

Розпочнеться акція о 10:00 біля будівлі Центральної виборчої комісії на площі Лесі Українки, де тимчасово проводяться засідання Київради.

 

Як писала «Детектор медіа», 12 листопада депутати Київради на сесії прийняли за основу проект рішення «Про передачу в оренду без проведення конкурсу цілісного майнового комплексу "Кінотеатр "Жовтень"». Завершилася сесія міськради тим, що Віталій Кличко запропонував внести до проекту рішення правки, враховуючи пропозиції депутатів, і ухвалити його в цілому на наступному засіданні Київради, яке відбудеться завтра, 13 листопада.

 

Однак частина депутатів Київської міської ради на чолі з Дмитром Гордоном (головний редактор газети «Бульвар Гордона», керівник проекту «Гордон») добилися перенесення вирішення питання з орендою згорілого кінотеатру «Жовтень» компанією ТОВ «Кіноман», яка раніше забезпечувала діяльність кінотеатру. За словами пані Горделадзе, вони виступили з власним варіантом проекту рішення Київради, який пропонує, зокрема, руїни кінотеатру оголосити пам'ятником, а на землі довкола нього розбити сквер. При цьому приймати рішення щодо долі кінотеатру за цим проектом має Дмитро Гордон, розповіла директор «Жовтня».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1565
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду