Ірина Славінська готує нову книгу, яка має вийти навесні

Ірина Славінська готує нову книгу, яка має вийти навесні

12 Листопада 2014
5660
12 Листопада 2014
16:15

Ірина Славінська готує нову книгу, яка має вийти навесні

5660
Ірина Славінська готує нову книгу, яка має вийти навесні
Ірина Славінська готує нову книгу, яка має вийти навесні

Ведуча «Громадського радіо», а також авторка «Української правди. Життя», журналів «Шо» та Elle Ukraine Ірина Славінська готує до друку нову книгу. Про це вона розповіла в інтерв'ю «Детектор медіа».

 

Видання ще не має затвердженої назви, але воно стане продовженням серії «Теплі історії» видавництва «Брайт Стар Паблішинг» і матиме такий же формат, як попередня книга пані Славінської «Історії талановитих людей», яка вийшла у травні цього року.

 

Нагадаємо, до неї увійшло 11 історій, розказаних відомими українцями. Зокрема в попередній книзі опубліковано розповіді журналістів Андрія Куликова, Сергія Лещенка, Юрія Макарова та Ольги Герасим'юк, а також відомих письменників та інших діячів культури.

 

«Жанр і формат не зміниться: це розмови, які пишуться як інтерв'ю, а перероблюються в монологи героя. Принциповим для мене є збереження «голосу» співрозмовника, а також балансу між відомістю імен і змістовністю розмови. Я вже записала бесіди з Миколою Рябчуком, Мирославою Гонгадзе, Алевтиною Кахідзе, Анатолієм Дністровим, Зурабом Аласанією, Сашею Кольцовою. І ще близько п'яти імен попереду, ми з видавцем Дмитром Кириченком запланували своєрідний гнучкий wish-list», - розповіла пані Славінська.

 

Вона зазначила також, що має записану розмову із журналістом, а віднедавна народним депутатом Мустафою Найємом. Це інтерв'ю пані Славінська записала для першої книги, але через події на Майдані їй та герою її книги не вдалося знайти час, аби авторизувати текст. «Тому, можливо, ця історія теж увійде до другої книги», - сказала журналістка.

 

Вихід нових «Історій талановитих людей» Ірини Славінської попередньо заплановано на весну 2015 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5660
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду