Серіал Нового каналу стартує 7 жовтня

5 Жовтня 2013
3519
5 Жовтня 2013
11:17

Серіал Нового каналу стартує 7 жовтня

3519
Серіал Нового каналу «До смерті красива» стартує 7 жовтня. Про це повідомляє прес-служба каналу.
Серіал Нового каналу стартує 7 жовтня

Драмеді виходитиме по буднях о 22.00.

 

Виробництвом серіалу займалися Новий канал «Соні ПікчерсТелевіжн » і «ЛЕАН-М».

 

За сюжетом, душа молодої вродливої білявки вселяється в тіло пишної юристки – повної протилежності самій собі в минулому.

 

 

«Типова білявка Діана звикла, що все в її житті виходить легко. Вона впевнена, що світ створений для радості. Дівчина живе між кастингом, знежиреними йогуртами, фітнес-центрами, SPA-салонами і нічними клубами. Діана без пам'яті закохана у свого бойфренда – адвоката-початківця Григорія. Звикла бути красивою і знає, що люди до неї тягнуться. Дарина – симпатична Пампушка, успішний адвокат. Але крім юриспруденції мало в чому розбирається, навіть у простих побутових справах. Її рубенсівські форми викликають чоловічий інтерес, але Даша привабливою себе не вважає», – описує образи головних героїнь Новий канал.

 

 

Продюсери стрічки – Віктор Гельман, Володимир Локотко, Марія Смирнова.

 

Режисер – Катерина Двігубська («Бідна Настя», «Москва, я люблю тебе» та інші).

 

У ролях: Даша – Катерина Соломатіна («Каменська-2», «Глухар-2»), Діана – Юлія Васильєва («Щасливі разом», «Універ»), краща подруга Діани Свєтик – Світлана Завгороднєва («ДухLess»), брат Даші Саша – Олександр Соколовський («Страсті за Чапаєм»), бойфренд Діани Григорій – Петро Кислов («Закрита школа»). А також Ганна Чурікова, Катерина Волкова, Ганна Чурсіна та інші.

 

Нагадаємо, «До смерті красива» – це адаптація англійської серіалу DropDeadDiva. Відзнято 24 серії.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3519
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду