detector.media
05.10.2013 11:17
Серіал Нового каналу стартує 7 жовтня
Серіал Нового каналу стартує 7 жовтня
Серіал Нового каналу «До смерті красива» стартує 7 жовтня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

Драмеді виходитиме по буднях о 22.00.

 

Виробництвом серіалу займалися Новий канал «Соні ПікчерсТелевіжн » і «ЛЕАН-М».

 

За сюжетом, душа молодої вродливої білявки вселяється в тіло пишної юристки – повної протилежності самій собі в минулому.

 

 

«Типова білявка Діана звикла, що все в її житті виходить легко. Вона впевнена, що світ створений для радості. Дівчина живе між кастингом, знежиреними йогуртами, фітнес-центрами, SPA-салонами і нічними клубами. Діана без пам'яті закохана у свого бойфренда – адвоката-початківця Григорія. Звикла бути красивою і знає, що люди до неї тягнуться. Дарина – симпатична Пампушка, успішний адвокат. Але крім юриспруденції мало в чому розбирається, навіть у простих побутових справах. Її рубенсівські форми викликають чоловічий інтерес, але Даша привабливою себе не вважає», – описує образи головних героїнь Новий канал.

 

 

Продюсери стрічки – Віктор Гельман, Володимир Локотко, Марія Смирнова.

 

Режисер – Катерина Двігубська («Бідна Настя», «Москва, я люблю тебе» та інші).

 

У ролях: Даша – Катерина Соломатіна («Каменська-2», «Глухар-2»), Діана – Юлія Васильєва («Щасливі разом», «Універ»), краща подруга Діани Свєтик – Світлана Завгороднєва («ДухLess»), брат Даші Саша – Олександр Соколовський («Страсті за Чапаєм»), бойфренд Діани Григорій – Петро Кислов («Закрита школа»). А також Ганна Чурікова, Катерина Волкова, Ганна Чурсіна та інші.

 

Нагадаємо, «До смерті красива» – це адаптація англійської серіалу DropDeadDiva. Відзнято 24 серії.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY