Віктор Ющенко зустрічався з Рональдом Лаудером

14 Липня 2005
778
14 Липня 2005
19:33

Віктор Ющенко зустрічався з Рональдом Лаудером

778
Прес-секретар Президента Ірина Геращенко підтвердила в інтерв'ю „ТК” інформацію, щодо зустрічі Віктора Ющенка з відомим американським бізнесменом. Прес-секретар Президента Ірина Геращенко підтвердила в інтерв'ю „ТК” інформацію, щодо зустрічі Віктора Ющенка з відомим американським бізнесменом, власником корпорації СМЕ Рональдом Лаудером За словами пані Ірини, ця зустріч відбулася на минулому тижні в Києві і відносилась до розмов „віч-на-віч”, які має Президент майже кожного дня.
Віктор Ющенко зустрічався з Рональдом Лаудером
Головною темою зустрічі, каже Геращенко, був стан інформаційного простору України після помаранчевої революції і його інвестиційна привабливість. Віктор Ющенко підкреслив, що нова влада готова до повного забезпечення принципів свободи слова в країні та недоторканості приватної власності, що і забезпечує можливість для іноземних інвесторів, на вагаючись, приходити на медійний український ринок.

На запитання „ТК” щодо того, чи означає факт цієї зустрічі те, що питання про канал „1+1”, тобто, купівлю СМЕ більшої частини акцій каналу (чи легалізацію наявного стану), вже вирішене – Ірина Геращенко відповіла, що Президент України не втручається у процеси приватної медіа власності. Це, на думку прес-секретаря, визнають навіть колишні опоненти нової влади, при цьому вона послалася на В’ячеслава Піховшека. Розмова Ющенка з Лаудером, за словами пані Ірини, мала більш загальний характер, і підтвердила абсолютну відкритість нової влади, її намагання гарантувати більшу прозорість медіа ринку, що відповідає й прагненням українського суспільства.

У відповідь на уточнююче запитання „ТК”, чи означає це, що про канал „1+1” на цій зустрічі взагалі мова не йшлася, Геращенко повідомила, що, звичайно, про цей канал говорилося. Говорилося у контексті того, що це є один з найбільш впливових та великих гравців на медійному ринку країни, і Президент зацікавлений в тому, щоби такий канал, як і всі інші, діяли у рамках правового поля, дотримувалися законів про мову, направляли зусилля на виробництво власного продукту тощо. Обидві сторони підтвердили відкритість до співробітництва та контактів.

Читайте також:

Обзор телерынка, первое полугодие, 2005

Ющенко проти монополізму на телебаченні і обіцяє навести порядок

Вадим Рабинович заявляет о скором приходе АИТИ на Второй Национальный канал

Тимошенко не собирается менять НЗФ на "1+1"

Компанія "Central European Medіa Enterprіses Ltd" планує збільшити свою частку в телеканалі "1+1" з 18 до 60 %?

Юлия Тимошенко приобретает телеканал "1+1" за госсобственность

"1+1" ніхто не купував. Поки що

У "1+1" все-таки змінюються власники

На «1+1» перестановки в менеджменте(обновлено)

Вячеслав Пиховшек: мы уже пережили много перемен на канале «1+1», и нам уже ничего не страшно

Маркіян Лубківський: «В інтересах нових власників надати цьому питанню широкого розголосу»

Маркіян Лубківський: в Секретаріаті завершується розробка низки пропозицій щодо вдосконалення українського інформаційного законодавства, його гармонізації з нормами ЄС Порошенко не покупает «Интер», а посредничает?(обновлено)
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
778
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду