Сумські «есдеки» ініціюють звільнення керівництва за сепаратизм

30 Листопада 2004
481
30 Листопада 2004
16:06

Сумські «есдеки» ініціюють звільнення керівництва за сепаратизм

481
Вибори в Україні пройшли з масовими порушеннями виборчого законодавства, що спотворило волевиявлення українського народу. "Вибори в Україні пройшли з масовими порушеннями виборчого законодавства, що спотворило волевиявлення українського народу. Чітко вимальовується перспектива розколу України на «захід» і «схід». Виражаємо різке неприйняття позиції органів місцевого самоврядування м. Сум, які ігнорують думку мешканців. Ми за єдину й вільну Україну".
Сумські «есдеки» ініціюють звільнення керівництва за сепаратизм
Вчора Сумський міський комітет СДПУ(о) затвердив постанову розширеного засідання комітету у зв’язку з гострою політичної кризою в Україні. Проаналізувавши події останніх тижнів міський осередок партії вважає за необхідне зробити наступну політичну заяву:

"Вибори в Україні пройшли з масовими порушеннями виборчого законодавства, що спотворило волевиявлення українського народу. Чітко вимальовується перспектива розколу України на “захід” і “схід”. Ми рішуче виступаємо проти того, що державні чиновники високого рівня намагаються викликати ворожнечу серед українського народу. Саме тому ми заявляємо про безумовну повагу волі вибору наших співгромадян і виражаємо різке неприйняття позиції органів місцевого самоврядування м. Сум, які ігнорують думку мешканців. - Ми за єдину й вільну Україну. Саме тому ми засуджуємо вас, тих делегатів Сумщини, що прийняли участь у з'їзді в м. Северодонецьк, на якому лунали сепаратистські заклики розділити Україну. Ми всі нащадки поколінь українців, які створювали промисловий комплекс Донбасу й Слобожанщини, будували комбінати в Прикарпатті й на Півдні України, разом, не ділячи на сторони світу цю країну. Наші батьки й діти під час Великої Вітчизняної війни рясно полили своєю кров'ю обидва береги Дніпра. I потім, відновлюючи зруйновану промисловість України, ділилися останнім шматком хліба і зі старими, дітьми, не запитуючи їхнього місця проживання й на якій мові вони говорять. Для доброти, милосердя й порядності українського народу не існує мовних бар'єрів. Бар'єри створюють безчесні політики, щоб нас роз'єднати й позбавити права на власну думку, - Мешканці м. Суми зробили свій вибір і зуміли його відстояти, залишаючись у мороз під виборчими дільницями, супроводжуючи протоколи від ділянок у територіальну комісію. Тому, якщо місцева влада, окремі депутати міськради, мер міста Суми не згодні з думкою своїх виборців, намагаються з нею боротися, то вони повинні добровільно скласти свої повноваження. - Ми за чесні й справедливі вибори. Ми вважаємо, що секретар обласного комітету СДПУ (о) Царенко О.М. і перший заступник секретаря обласного комітету Скляров О.П. керуючи й беручи участь у діях, спрямованих на придушення студентського руху за свої права в СНАУ, грубі порушення виборчого законодавства України, перешкоджання волевиявленню українських громадян, ганьблять репутацію соціал-демократів Сумщини, підривають імідж партії в очах наших співгромадян. Від імені Сумського міського комітету СДПУ (о) ми вимагаємо проведення позачергової партійної конференції Сумської обласної організації партії із обов'язковим внесенням до порядку денного питання про переобрання керівництва обласної організації".
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
журналістська ініціатива "Правда переможе"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
481
Читайте також
08.10.2001 15:37
gazeta,ru" target="_blank">"газета,ru"
1 128
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду