Запоріжжя: 5 тисяч прихильників Ющенка вимагають чесних результатів виборів

24 Листопада 2004
527
24 Листопада 2004
18:10

Запоріжжя: 5 тисяч прихильників Ющенка вимагають чесних результатів виборів

527
Зараз на центральній площі Запоріжжя Фестивальній відбувається мітинг проти фальсифікації результатів виборів.
Запоріжжя: 5 тисяч прихильників Ющенка вимагають чесних результатів виборів
Підтримати народного Президента Віктора Ющенка станом на 17:00 прийшли більше 5000 тисяч запоріжців. Така сама акція проводилась вчора і позавчора під стінами Запорізької місько ради. Ії учасники дотримуються своєї обіцянки виходити на мітинг щодня, поки не оголосять справжні результати волевиявлення українців. До людей звертаються митці, журналісти, письменники, політичн діячі з закликами не відступати, боротись за свої голоси.

Тим часом на мітинг продовжують під"їзжати автобуси з працівниками "Запоріжсталі" та "Мотор-Січ". Хоча людям вже на два тижні затримують заробітну плату, вони все ще впевнені, що їх президент - Янукович приїхали на мітинг опонентів, аби зайвий раз це продемонструвати. Таких на площі приблизно 200-300 осіб.

Свою вірність прем*єров довели депутати Запорізько обласної та міської рад. Вони наввипередки приймали звернення до ЦВК, Верховно Ради та Президента України, де назвали дії опозиції аморальними та висловили підтримку кандидатові від влади. Своєрідним промінцем світла були виступи депутатів міської ради Тамари Огородової та Вадима Тихоноваю. Вони поінформували колег про численні порушення, що мали місце на виборчих дільницях і були зафіксовані ними особисто. Тамара Огородова зачитала звернення за підписами 2 тисяч запоріжців, в якому городяни закликають депутатів Верховної, обласної та міської рад захистити їхнє волевиялення і не дати визнати результати нечесних виборів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Запоріжжя
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
527
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду