Дніпропетровськ: третій день акцій за Ющенка. Інформаційну блокаду прорвано

24 Листопада 2004
518
24 Листопада 2004
14:54

Дніпропетровськ: третій день акцій за Ющенка. Інформаційну блокаду прорвано

518
Третій день лихоманить Дніпропетровськ: акції на підтримку Ющенка тривають біля облдержадміністрації. Сьогодні зранку тут зібралося лише близько 300 осіб, більшість з яких студенти та пенсіонери, стоять із прапорами, портретами Ющенка та транспарантами “Київ, ми з тобою”.
Дніпропетровськ: третій день акцій за Ющенка. Інформаційну блокаду прорвано
Обіцяють, що на мітингу на площі Леніна вдень буде вже щонайменше 4 тисячі протестувальників. Власне, саме стільки людей було на мітингу біля обладміністрації у вівторок. Після кількагодинного мітингу люди організовано пройшли колоною центром міста на площу біля оперного театру, де й була оприлюднена новина про присягу Віктора Ющенка. Побачити тут можна було всіх: від студентів до пенсіонерів. Підтримати Ющенка прийшли навіть бізнесмени та підприємці, що дуже нетипово для політичних акцій на Дніпропетровщині.

Майже у повному складі із помаранчевими стрічками прийшли на мітинг журналісти і працівники провладних телекомпаній: “11 каналу”, який належить Пінчуку, та міського “34 каналу”. Більше того, у вечірніх випусках новин на обох каналах з’явилися сюжети, у яких висвітлювався мітинг без безпідставної критики та перекручувань інформації. До останнього часу будь-яка інформація про вибори подавалася тільки з позицій влади.

На доказ того, що вибори у Дніпропетровську пройшли з шаленими фальсифікаціями, Представники штабу Ющенка пред’явили 50 відкріпних талонів, виписаних на одну людину, які були вилучені у день виборів спостерігачами. Взагалі ж у Дніпропетровську було затримано троє таких відкріпників. Вони вже дали свідчення, але

прокуратура відмовляється розглядати цю справу.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Дніпропетровськ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
518
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду