У Держкіно втратили контроль над сторінкою відомства у Facebook

У Держкіно втратили контроль над сторінкою відомства у Facebook

26 Жовтня 2014
2957

У Держкіно втратили контроль над сторінкою відомства у Facebook

2957
У Держкіно втратили контроль над сторінкою відомства у Facebook
У Держкіно втратили контроль над сторінкою відомства у Facebook

Державне агенство України з питань кіно просить вважати будь яку інформацію, яка розміщується на сторінці Агенства у Facebook починаючи з 26 жовтня, неправдивою. Про це повідомляється на сайті відомства.

 

«Прес-служба та жоден інший працівник Агентства з 26 жовтня не мають доступу до сторінки та не можуть контролювати публікації, які розміщуються на ній», - зазначають у Держкіно. - Фактично Держкіно втратило будь-який контроль над власною сторінкою в соціальній мережі Facebook».

 

Як ідеться в повідомленні відомства, сторінка Держкіно у Facebook була створена Денисом Ржавським, який раніше був керівником Кіноасоціації України, а сьогодні є представником Партії розвитку України. Щодо передачі адміністрування сторінкою, як зазначають у Держкіно, вонизверталися до адміністрації Facebook та особисто до Дениса Ржавського, однак результату це не мало. 

 

Держкіно заявляє, що «публікації, які розміщуються на сторінці створені для політичної дискредитації Агентства та його очільника Пилипа Іллєнка».

 

«Усю відповідальність за фальшиві публікації від імені Держкіно та будь-кого з його співробітників покладаємо на адміністратора сторінки Дениса Ржавського», - йдеться в повідомлленні відомства на сайті.

 

26 жовтня на сторінці Держкіно у Facebook з'явилося нібито звернення Пилипа Іллєнка щодо партії «Свобода».


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2957
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду