До 28 жовтня – прийом заявок на семінар у Берліні для молодих журналістів з Білорусі, України та Росії на тему спорту

17 Жовтня 2014
3854

До 28 жовтня – прийом заявок на семінар у Берліні для молодих журналістів з Білорусі, України та Росії на тему спорту

3854
До 28 жовтня – прийом заявок на семінар у Берліні для молодих журналістів з Білорусі, України та Росії на тему спорту

З 24 листопада по 1 грудня в Берліні (ФРН) відбудеться семінар для молодих журналістів з Білорусі, України та Росії на тему «Футбол і фан-культура у відкритому суспільстві».

 

Організатори семінару - Berliner Fanprojekt (Берлінський фан-проект), Інго Петц і Пітер Лізеґанґ.

 

«Як функціонує відкрите демократичне суспільство в Німеччині, можна побачити на різних прикладах і в різних сферах. Під час цього семінару у фокусі буде футбол, фан-культура і самоорганізація футбольних уболівальників на прикладі Берліна», - анонсують організатори.

 

Учасники семінару отримають можливість познайомитися з темою з різних боків під час зустрічей із представниками об'єднань, організацій та інститутів, які безпосередньо відповідають за фан-культуру і самоорганізацію вболівальників, і з тими, хто несе відповідальність за забезпечення безпеки на стадіоні.

 

Також будуть організовані зустрічі із журналістами та редакціями, які професійно висвітлюють спортивні події.

 

Під час семінару учасники відвідають футбольний матч у Берліні і зможуть самі спостерігати за тим, як організовується робота вболівальників, команди і поліції.

 

Для самостійного репортажу та індивідуальної роботи заплановано час.

 

За результатами участі в тижневому семінарі від учасників очікують опублікований матеріал на тему семінару в місцевій пресі.

 

Поїздка до Берліна відбувається індивідуально або в групах з відповідних країн. Вид транспорту буде обрано в процесі обговорення з організаторами. Проживання в Берліні передбачено в кімнатах на двох осіб. Організатори покривають усі витрати на дорогу в Берлін, проживання, сніданки і напівпансіон. Додаткове харчування учасники організовують та оплачують самостійно, на тиждень буде достатньо суми до 50 євро.

 

Умови участі:

- робота в якості журналіста в галузі висвітлення спортивних подій;

- робоча мова семінару - російська, знання німецької та / або англійської мови є перевагою.

 

Зацікавлені кандидати мають надіслати такі документи (російською, німецькою або англійською мовами):

- поточне резюме (у тому числі вказати знання мов);

- мотиваційний лист з обґрунтуванням участі в семінарі (обсягом не більше однієї сторінки) із вказівкою двох осіб з галузі журналістики, рекомендують учасника (необхідно вказати їхні імена, вид діяльності та e-mail).

 

Файли приймаються у форматі Word або PDF, їх необхідно назвати таким чином: LastName_CV; LastName_Motivation.

 

Також учасники мають повідомити організаторів, чи мають вони візу на період семінару (інформація потрібна лише для організаційних цілей і не впливає на результати відбору).

 

Заявки приймаються до 28 жовтня 2014 року включно на адресу: offrabbit.transitions@googlemail.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3854
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду