Діана Дуцик стала виконавчим директором ГО «Детектор медіа»

Діана Дуцик стала виконавчим директором ГО «Детектор медіа»

15 Жовтня 2014
5103

Діана Дуцик стала виконавчим директором ГО «Детектор медіа»

5103
Діана Дуцик стала виконавчим директором ГО «Детектор медіа»
Діана Дуцик стала виконавчим директором ГО «Детектор медіа»

Відомий медіаексперт Діана Дуцик призначена виконавчим директором ГО «Детектор медіа».

 

Вона замінила на цій посаді Віталія Яринича, який був виконавчим директором ГО «Детектор медіа» з 2011 по 2014 рік.

 

«Ми вдячні Віталію за міцний організаційний фундамент, закладений ним в ГО "Детектор медіа",  - наголосила голова правління ГО «Детектор медіа» Наталія Лигачова. - Водночас перед ГО "Детектор медіа" сьогодні стоять нові завдання, нові виклики - як і у всієї медіаспільноти. Ми сподіваємося, що великий особистий досвід Діани як медіаексперта й у сфері інформаційної безпеки, й у дотриманні журналістських стандартів, високий ступінь її публічності дозволять "Телекритиці" вийти на нові висоти у розвитку. Діана Дуцик має добрий досвід і як медіаменеджер, звання кандидата наук, співпрацює з Могилянською школою журналістики, тож ми чекаємо від нового виконавчого директора поглиблення співпраці з партнерами-громадянськими організаціями, науковими інституціями, розширення кола експертів, які співпрацюватимуть з командою "Детектор медіа" на благо журналістської спільноти та громадянського суспільства в Україні».

 

«Я знаю Діану Дуцик близько 15 років. Вона професійний журналіст, аналітик і керівник. Має великий досвід управління власними медійними проектами. Дуже рідко буває, коли так поєднуються і творчі, й адміністративні якості» - прокоментував призначення член правління ГО «Детектор медіа», міністр освіти Сергій Квіт.

 

Раніше Діана Дуцик була головним редактором сайту MediaSapiens (ГО «Детектор медіа»). До того, з 2009 по 2011 роки - шеф-редактор журналу та групи сайтів «Главред». 2008-2009 рр. - головний редактор інтернет-видання «ПІК України»; 2003-2007 рр. - головний редактор громадсько-політичного тижневика «Без цензури». З 2001 року і по сьогодні - викладач Могилянської школи журналістики. Кандидат філогогічних наук. У 2004 році захистила дисертацію на тему «Роль ЗМІ в забезпечені політичних прав та свобод громадян в демократичному суспільстві». У 2005 р. вийшла її монографія «Політична журналістика» (Дуцик Д. Політична журналістика. - К.: Вид. дім «Києво-Могилянська акад..», 2005. - 138 с.). Заслужений журналіст України.

 

Портал «Детектор медіа» стсорений Наталею Лигачовою у 2001 році за підтримки «Інтерньюз-Україна» та Фондру розвитку ЗМІ Посольства США. Громадська організація «Детектор медіа» створена у 2004 році. Незмінним головою правління ГО «Детектор медіа» залишається Наталя Лигачова. Членами правління є Андрій Куликов, Сергій Квіт, Ігор Когут, Ірина Чемерис.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5103
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду