ГО «Детектор медіа» проведе семінари по висвітленню виборів у Харкові та Полтаві

ГО «Детектор медіа» проведе семінари по висвітленню виборів у Харкові та Полтаві

14 Жовтня 2014
3674

ГО «Детектор медіа» проведе семінари по висвітленню виборів у Харкові та Полтаві

3674
ГО «Детектор медіа» проведе семінари по висвітленню виборів у Харкові та Полтаві
ГО «Детектор медіа» проведе семінари по висвітленню виборів у Харкові та Полтаві

18 жовтня у Харкові та 22 жовтня у Полтаві відбудуться одноденні семінари для журналістів на тему «Світові стандарти соціально-відповідального висвітлення виборів у медіа».

 

Відомі українські медіаексперти та журналісти пояснять:

- специфіку висвітлення виборчої кампанії з точки зору дотримання професійних та етичних стандартів;

- що таке соціально відповідальна журналістика та що ЗМІ можуть зробити, аби допомогти своїй аудиторії зробити об'єктивний і зважений вибір у день голосування;

- підходи і методи системного аналізу виборчої ситуації та висвітлення її у ЗМІ

- правове регулювання роботи журналістів та шляхи вирішення проблем, з яким вони найчастіше зіштовхуються під час роботи у день виборів.

 

Участь у семінарах безкоштовна. Початок о 10.00, завершення - о 17.00.Кава-брейк і обід - за рахунок організаторів. Учасникам із регіонів буде відшкодовано вартість проїзду в Харків/Полтаву і назад (на підставі наданих проїзних документів).

 

Для участі у заході слід заповнити анкету.

 

Кількість місць лімітована - 20. Учасників буде відібрано на конкурсній основі. Подавати заявки можна до 13.00 17 жовтня (Харків) та 21 жовтня (Полтава).

 

ВАЖЛИВО. Учасники семінару зможуть взяти участь у конкурсі журналістських матеріалів на виборчу тематику від ГО «Детектор медіа». Автори трьох найкращих публікацій, що відповідатимуть професійним та етичним стандартам, візьмуть участь у підсумковому семінарі у Києві та отримають замовлення від «Детектор медіа» на $200.

 

Участь у конкурсі зможуть взяти лише учасники семінару «Світові стандарти соціально-відповідального висвітлення виборів у медіа», який протягом жовтня буде проведено у Львові та трьох інших містах України (дати проведення та міста будуть оголошенні невдовзі).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3674
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду