Завершився чат з Тетяною Котюжинською

Завершився чат з Тетяною Котюжинською

10 Жовтня 2014
5791

Завершився чат з Тетяною Котюжинською

5791
Тема - «Права журналістів та ЗМІ на позачергових парламентських виборах-2014»
Завершився чат з Тетяною Котюжинською
Завершився чат з Тетяною Котюжинською
10 жовтня о 13.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю президента Асоціації медіа-юристів, юриста й члена правління та секретаря Національної спілки журналістів України Тетяни Котюжинської на тему: «Права журналістів та ЗМІ на позачергових парламентських виборах-2014».
 
До обговорення пропонувалися питання: з якими проблемами стикаються ЗМІ під час парламентської виборчої кампанії 2014 року; як можна запобігти тиску на журналістів та ЗМІ; яким чином можна боротися з джинсою та інші.

 

Повну версію чату читайте найближчими днями.

 

Біографічна довідка:

 

Тетяна Котюжинська закінчила юридичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка та пройшла професійне стажування: «Свобода преси: програма для адвокатів, суддів та юристів ЗМІ» (Нью-Йорк, Вашингтон, Варшава).

 

Має постійний досвід роботи із захисту прав та свобод журналістів з 1997 року.

 

За час юридичної практики надала понад 3000 консультацій журналістам і медіа, представляла інтереси медіа в багатьох судових процесах, має великий досвід тренерської діяльності, провівши більше 100 семінарів, тренінгів, конференцій для журналістів, юристів та суддів України з питань правового регулювання діяльності журналістів, міжнародних стандартів свободи слова, узагальнення української судової практики, питань застосування Європейської конвенції при здійсненні правосуддя в Україні.

 

Автор п'яти законопроектів з реформування державних медіа, захисту журналістів, доступу до публічної інформації. Член Комісії з журналістської етики з 2002 року. Член громадських рад при Національній раді з питань телебачення і радіомовлення та парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації.

 

Очолює Асоціацію медіа-юристів. Головний юрисконсульт та член правління Національної спілки журналістів України. Нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня.

 

Заміжня, виховує сина.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5791
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду