До 28 вересня – прийом робіт на XVІ Міжнародний фотоконкурс газети «День»

22 Вересня 2014
3646
22 Вересня 2014
18:18

До 28 вересня – прийом робіт на XVІ Міжнародний фотоконкурс газети «День»

3646
До 28 вересня – прийом робіт на XVІ Міжнародний фотоконкурс газети «День»

Газета «День» приймає роботи на на XVІ Міжнародний фотоконкурс «День-2014». Взяти участь у конкурсі можуть професійні фотографи, фотожурналісти, аматори та діти до 18 років.

 

На конкурс приймаються чорно-білі та кольорові фотографії виставкової якості розміром 30х40 см. Максимальна кількість від одного учасника - 10 робіт.

 

Роботи будуть оцінюватися в п'яти номінаціях (зарахування фотографій до певної категорії здійснює журі конкурсу):

- Події

- Особистість

- Життя, як воно є

- Український світ

- Світ очима дітей (до 18 років)

 

Фотографії приймаються до 28 вересня 2014 р.

 

До знімків потрібно додати:

- контактні дані учасника: П.І.Б., адреса, телефон, e-mail (для дітей - дані батьків);

- електронний варіант фотороботи, записаний на цифровий інформаційний носій (CD або DVD) у форматі JPEG.;

- копії паспорта (першу, другу, третю, четверту сторінки та сторінку, на якій зазначено місце реєстрації) та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.

 

В окремих випадках:

- дозвіл і контактна інформація батьків дитини віком до 18 років, що зображена на фото, - на демонстрацію цього фото (приклад дозволу додаємо);

- дозвіл і контактна інформація батьків дитини-автора фото віком до 14 років - на участь у конкурсі та демонстрацію фото (приклад дозволу додаємо).

 

Зразки дозволів редакція надаватиме за запитом.

 

Участь у конкурсі - безкоштовна.

 

Роботи конкурсантів, які не дотрималися зазначених вище вимог і переліку документів, журі конкурсу не розглядатиме.

 

Учасники фотоконкурсу своєю участю стверджують та гарантують, що вони є авторами надісланих робіт, мають авторські права на роботи, які беруть участь у фотоконкурсі, не передавали авторських прав іншим особам, крім організаторів конкурсу, та фактом участі у фотоконкурсі не порушують авторських прав третіх осіб.

 

У разі виявлення неправдивості наведеної вище інформації про авторські права та недотримання зазначених гарантій, конкурсанти зобов'язані взяти вирішення всіх претенезій на себе і відшкодувати організаторам усі можливі збитки, зокрема - втрачену вигоду.

 

Надіслані на фотоконкурс роботи не рецензуватимуть та не повертатимуть.

 

Надсилаючи роботи для участі у фотоконкурсі, автори погоджуються з правом організатора фотоконкурсу на безкоштовне долучення їхніх імен і прізвищ до списків учасників у рекламних цілях організаторів для популяризації фотоконкурсу.

 

Надсилаючи роботи для участі у фотоконкурсі, конкурсанти погоджуються з його умовами.

 

Журі конкурсу має право визначати переможців, встановлювати їм нагороди, премії, зокрема й моральне заохочення шляхом публікації фотографій у газеті «День» та в її інтернет-версії із зазначенням авторства та виплатою гонорару згідно з редакційними розцінками, а також використовувати світлини іншим чином, зазначеним в умовах фотоконкурсу.

 

Організатори мають право використовувати отримані на конкурс роботи з метою популяризації проекту та в інших акціях газети «День» із зазначенням авторства.

 

Обов'язкова умова отримання призів - особиста присутність переможців на урочистій церемонії нагородження в жовтні 2014 р.

 

Переможці та призери фотоконкурсу мають самостійно сплатити обов'язкові податки та збори згідно з чинним законодавством України; відповідають за достовірність наданої ними інформації та документів для нарахування податків та зборів.

 

Заміна призів грошовим еквівалентом неможлива.

 

Прийняття умови фотоконкурсу накладає на учасника певні обов'язки і регламентує дії учасника у фотоконкурсі. Умови фотоконкурсу є змішаним публічним договором, який містить елементи договору про участь у конкурсі, авторського договору про передачу прав на використання об'єкта авторського права.

 

Роботи приймаються за адресою: Україна, 03115, м. Київ, пр-т Перемоги, 121Д, 303-96-21, з поміткою: «Фотоконкурс «День-2014».

 

Більше інформації можна знайти на сайті газети «День». За додатковою інформацією потрібно звернутися за телефоном (044) 303-96-21 (Агенція маркетингу).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3646
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду