В Києві невідомі напали на редактора каналу «112 Україна» Віталія Прудиуса

В Києві невідомі напали на редактора каналу «112 Україна» Віталія Прудиуса

18 Серпня 2014
5639

В Києві невідомі напали на редактора каналу «112 Україна» Віталія Прудиуса

5639
В Києві невідомі напали на редактора каналу «112 Україна» Віталія Прудиуса
В Києві невідомі напали на редактора каналу «112 Україна» Віталія Прудиуса

В Оболонському районі міста Києва на вулиці Тимошенко невідомі здійснили напад та пограбували редактора прямих трансляцій телеканалу «112 Україна» Віталія Прудиуса. Про це повідомляється на сайті каналу з посиланням на прес-службу ГУ МВС в місті Києві.

 

Інцидент стався в ніч на 15 серпня, коли Віталій Прудиус під'їхав до свого дому і припаркував автомобіль. «Вийшовши з машини, він побачив позаду себе двох невідомих. Вони штовхнули потерпілого, а коли той впав на землю, схопили його сумку і зникли в невідомому напрямку», - йдеться в повідомленні МВС.

 

Як повідомив Віталій Прудиус на своїй сторінці в Facebook, грабіжники одразу ж здалися йому підозрілими, оскільки мали не характерний вигляд. «Той, якого я бачив боковим зором, був у сірому спортивному костюмі. Здавалося б, нічого дивного, якби не той факт, що той день був одним з найспекотніших за все літо і такий дрескод відповідав людині, яка сюди, очевидно, приїхала лише в цьому одязі десь в травні-червні, коли було ще досить прохолодно. Тепер вони зможуть вдягнутись, адже із зарплатної картки Нацрадіо зняли 4 тисячі зарплати і відпускних, які я збирався віддати на допомогу нашим військовим», - написав Прудиус. 

 

За його словами, на місце злочину швидко дісталися працівники міліції, проте знайти зловмисників не вдалося. В результаті нападу у Віталія Прудиуса стався струс мозку та розрив барабанної перетинки.

 

Редактор каналу «112 Україна» виявив свою стурбованість інцидентом, що стався. «Що можна реально зробити, щоб підвищити рівень безпеки як у дворі так і у цьому мікрорайоні? Збір підписів із відправкою чиновникам усіх рівнів/міліції? Організація мешканцями платної охорони/патрулювання навколо будинку? Закриття двору від сторонніх парканами/шлагбаумами (дістали нічні оргії на дитячих і спортмайданчиках)?», - написав Віталій Прудиус на своїй сторінці в соцмережі.

 

За фактом скоєння злочину відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України («Грабіж»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5639
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду