detector.media
18.08.2014 11:35
В Києві невідомі напали на редактора каналу «112 Україна» Віталія Прудиуса
В Києві невідомі напали на редактора каналу «112 Україна» Віталія Прудиуса

В Оболонському районі міста Києва на вулиці Тимошенко невідомі здійснили напад та пограбували редактора прямих трансляцій телеканалу «112 Україна» Віталія Прудиуса. Про це повідомляється на сайті каналу з посиланням на прес-службу ГУ МВС в місті Києві.

 

Інцидент стався в ніч на 15 серпня, коли Віталій Прудиус під'їхав до свого дому і припаркував автомобіль. «Вийшовши з машини, він побачив позаду себе двох невідомих. Вони штовхнули потерпілого, а коли той впав на землю, схопили його сумку і зникли в невідомому напрямку», - йдеться в повідомленні МВС.

 

Як повідомив Віталій Прудиус на своїй сторінці в Facebook, грабіжники одразу ж здалися йому підозрілими, оскільки мали не характерний вигляд. «Той, якого я бачив боковим зором, був у сірому спортивному костюмі. Здавалося б, нічого дивного, якби не той факт, що той день був одним з найспекотніших за все літо і такий дрескод відповідав людині, яка сюди, очевидно, приїхала лише в цьому одязі десь в травні-червні, коли було ще досить прохолодно. Тепер вони зможуть вдягнутись, адже із зарплатної картки Нацрадіо зняли 4 тисячі зарплати і відпускних, які я збирався віддати на допомогу нашим військовим», - написав Прудиус. 

 

За його словами, на місце злочину швидко дісталися працівники міліції, проте знайти зловмисників не вдалося. В результаті нападу у Віталія Прудиуса стався струс мозку та розрив барабанної перетинки.

 

Редактор каналу «112 Україна» виявив свою стурбованість інцидентом, що стався. «Що можна реально зробити, щоб підвищити рівень безпеки як у дворі так і у цьому мікрорайоні? Збір підписів із відправкою чиновникам усіх рівнів/міліції? Організація мешканцями платної охорони/патрулювання навколо будинку? Закриття двору від сторонніх парканами/шлагбаумами (дістали нічні оргії на дитячих і спортмайданчиках)?», - написав Віталій Прудиус на своїй сторінці в соцмережі.

 

За фактом скоєння злочину відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України («Грабіж»).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY