СБУ перевіряє інформацію щодо причетності до фінансування тероризму Ріната Ахметова

16 Серпня 2014
2741

СБУ перевіряє інформацію щодо причетності до фінансування тероризму Ріната Ахметова

2741
СБУ перевіряє інформацію щодо причетності до фінансування тероризму Ріната Ахметова

Служба безпеки перевіряє інформацію щодо причетності до фінансування тероризму олігарха, медіавласника Ріната Ахметова і голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова



Про це в ефірі 5-го каналу розповів заступник голови Служби безпеки України Віктор Ягун

 

За його словами, кримінальні провадження щодо Рината Ахметова й Олександра Єфремова не порушено. «Є провадження щодо фінансування терористичної діяльності і в рамках цього перевіряється вся інформація, яка накопичується, в тому числі і по персоналіях, які ви назвали», - сказав пан Ягун. 



Заступник голови СБКУ розповів, що у службі безпеки звернули увагу на те, що низка заводів у зоні, контрольованій терористами на Донбасі, не зазнають нападу, не грабуються, не піддаються обстрілу, в той час, як сусідні будівлі розбомблені. 



«Почали розбиратися і зрозуміли, що хтось комусь за щось платить. Фактично такий бізнес на війні», - сказав заступник голови СБУ. Також він додав, що чимало фактів вказують на те, що, імовірно, «частина місцевої олігархії на Донбасі брала участь у фінансуванні терроризму».


Нагадаємо, Рінат Ахметов - власник холдингу «Медіа група "Україна"».

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2741
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду