Нацрада внесла зміни до свого положення про Громадську раду

Нацрада внесла зміни до свого положення про Громадську раду

8 Серпня 2014
3723

Нацрада внесла зміни до свого положення про Громадську раду

3723
Нацрада внесла зміни до свого положення про Громадську раду
Нацрада внесла зміни до свого положення про Громадську раду

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 7 серпня внесла зміни до Положення «Про Громадську раду при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення».

 

Змінено строк повноважень Громадської ради: замість одного року вона діятиме два роки. Також відтепер члени Громадської ради будуть обиратися шляхом рейтингового голосування членів Нацради, без пріоритетів щодо включення керівників або представників заявлених громадських організацій. Третя зміна стосується скасування такого органу, як правління Громадської ради: відтепер Громадська рада обиратиме зі свого складу лише голову та секретаря.

 

За словами першого заступника голови Нацради Ольги Герасим'юк, ці три зміни до положення було погоджено із чинною Громадською радою при Нацраді. Новий склад Громадської ради, який зараз обирається, зможе вдосконалити положення, подавши Нацраді свої зауваження та пропозиції.

 

Нагадаємо, що 7 серпня завершився прийом кандидатур до складу Громадської ради при Нацраді. Найближчим часом регулятор обере новий склад свого дорадчого органу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3723
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду