detector.media
08.08.2014 11:37
Нацрада внесла зміни до свого положення про Громадську раду
Нацрада внесла зміни до свого положення про Громадську раду

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 7 серпня внесла зміни до Положення «Про Громадську раду при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення».

 

Змінено строк повноважень Громадської ради: замість одного року вона діятиме два роки. Також відтепер члени Громадської ради будуть обиратися шляхом рейтингового голосування членів Нацради, без пріоритетів щодо включення керівників або представників заявлених громадських організацій. Третя зміна стосується скасування такого органу, як правління Громадської ради: відтепер Громадська рада обиратиме зі свого складу лише голову та секретаря.

 

За словами першого заступника голови Нацради Ольги Герасим'юк, ці три зміни до положення було погоджено із чинною Громадською радою при Нацраді. Новий склад Громадської ради, який зараз обирається, зможе вдосконалити положення, подавши Нацраді свої зауваження та пропозиції.

 

Нагадаємо, що 7 серпня завершився прийом кандидатур до складу Громадської ради при Нацраді. Найближчим часом регулятор обере новий склад свого дорадчого органу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY