Двох місцевих журналістів в Умані збила 24-річна жінка на «Мерседесі»

Двох місцевих журналістів в Умані збила 24-річна жінка на «Мерседесі»

5 Серпня 2014
3354

Двох місцевих журналістів в Умані збила 24-річна жінка на «Мерседесі»

3354
Двох місцевих журналістів в Умані збила 24-річна жінка на «Мерседесі»
Двох місцевих журналістів в Умані збила 24-річна жінка на «Мерседесі»

Водієм автомобіля, який 1 серпня на пішохідному переході в Умані (Черкаська область) збив двох місцевих журналістів, виявилася 24-річна жителька Уманського району.  Про це повідомляє видання «Про головне».

 

Після аварії жінка на своєму авто «Мерседес Бенс Смарт» зникла з місця ДТП. Постраждали двоє уманських журналістів - 24-річна Анастасія Поліщук та 23-річний Микола Лупиніс. Внаслідок ДТП постраждала отримала забій грудної клітини, правого передпліччя, лівої стопи та ліктьового суглобу. Пан Лупиніс отримав забій поперекового відділу хребта та лівого коліна.

 

На місце пригоди одразу виїхали працівники ДАІ. Під час опитування свідків правоохоронці встановили марку машини «Мерседес Бенс Смарт», а згодом було встановлено і особу водія.

 

«Правоохоронці виїхали до її помешкання. Очевидно, на візит людей у пагонах вона очікувала, бо появі їх у себе вдома вона не здивувалась. На питання, чому вона так вчинила, дівчина сказала, що людей на пішохідному переході не помітила, а втекла з місця ДТП, бо дуже злякалась», - зазначає видання «Про головне» з посиланням на прес-службу ДАІ Черкаської області.

 

Нагадаємо, після аварії на пішохідному переході уманські журналісти одразу звернулися до міліції та повідомили номер автомобіля, який їх збив. Вони також зазначили, що машина рухалась з великою швидкістю і не загальмувала на переході.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3354
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду