Нацрада оголосила прийом кандидатур у Громадську раду

Нацрада оголосила прийом кандидатур у Громадську раду

24 Липня 2014
2869

Нацрада оголосила прийом кандидатур у Громадську раду

2869
Нацрада оголосила прийом кандидатур у Громадську раду
Нацрада оголосила прийом кандидатур у Громадську раду

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила прийом кандидатур до складу Громадської ради при Нацраді. Відповідне рішення ухвалено на засіданні 24 липня.

 

Пропозиції приймаються протягом двох тижнів з моменту оголошення (24 липня.

 

«Ми просимо всіх охочих, хто бажає допомогти і Нацраді, і країні, і медіасередовищу, подавати заяви, ми запрошуємо до співпраці», - сказав на брифінгу голова Нацради Юрій Артеменко.

 

Як уточнюють у прес-службі Нацради, заяви слід подавати відповідно до Положення про Громадську раду при Національній раді на офіційну скриньку регулятора: nrada@nrada.gov.ua, infomedia-nr@ukr.net.

 

Нагадаємо, попередній склад Громадської ради було обрано і затверджено Нацрадою 22 вересня 2010 року. До неї увійшли один колективний член та 12 індивідуальних, при цьому туди не потрапив жоден представник від галузевих асоціацій та об'єднань мовників (ІТК, НАМ) і кабельників («Укртелемережа», СКТУ, ТПУ). Відповідно до положення про Громадську раду її склад мав оновлюватися щороку, однак уже майже чотири роки він є незмінним, тому що у вересні 2011 року Нацрада продовжила повноваження своєї Громадської ради на невизначений строк.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2869
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду