detector.media
24.07.2014 17:34
Нацрада оголосила прийом кандидатур у Громадську раду
Нацрада оголосила прийом кандидатур у Громадську раду

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила прийом кандидатур до складу Громадської ради при Нацраді. Відповідне рішення ухвалено на засіданні 24 липня.

 

Пропозиції приймаються протягом двох тижнів з моменту оголошення (24 липня.

 

«Ми просимо всіх охочих, хто бажає допомогти і Нацраді, і країні, і медіасередовищу, подавати заяви, ми запрошуємо до співпраці», - сказав на брифінгу голова Нацради Юрій Артеменко.

 

Як уточнюють у прес-службі Нацради, заяви слід подавати відповідно до Положення про Громадську раду при Національній раді на офіційну скриньку регулятора: nrada@nrada.gov.ua, infomedia-nr@ukr.net.

 

Нагадаємо, попередній склад Громадської ради було обрано і затверджено Нацрадою 22 вересня 2010 року. До неї увійшли один колективний член та 12 індивідуальних, при цьому туди не потрапив жоден представник від галузевих асоціацій та об'єднань мовників (ІТК, НАМ) і кабельників («Укртелемережа», СКТУ, ТПУ). Відповідно до положення про Громадську раду її склад мав оновлюватися щороку, однак уже майже чотири роки він є незмінним, тому що у вересні 2011 року Нацрада продовжила повноваження своєї Громадської ради на невизначений строк.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY