Мустафа Найєм: Журналістів не пропускають до Слов’янська

Мустафа Найєм: Журналістів не пропускають до Слов’янська

5 Липня 2014
5485

Мустафа Найєм: Журналістів не пропускають до Слов’янська

5485
Мустафа Найєм: Журналістів не пропускають до Слов’янська
Мустафа Найєм: Журналістів не пропускають до Слов’янська

Співпробітники ЗМІ, як і інші громадяни, не можуть дістатися Слов`янська. Про це в ефірі «Громадського телебачення» повідомив журналіст і телеведучий, головний редактор Hromadske.TV Мустафа Найєм. Про ситуацію в місті він розповів під час телефонного включення, перебуваючи та третьому блокпосту - за кілька кілометрів від Слов'янська.

 

За словами Мустафи Найєма, поблизу Слов`янська - «абсолютний режим непропуску». Довкола міста зосереджені українські військові. Зокрема, вони перевіряють, чи заміновані шляхи, які ведуть до нього.

 

Сам журналіст, за його словами, зустрів заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового і разом з ним перебуває у колонні, що рухається до Слов'янська. «Тут поки що все спокійно, ми бачимо на обочині техніку. Всі пости посилені важкою технікою», - прокоментував журналіст.

 

Як вдалося дізнатися Мустафі Найєму, в самому місті біля адміністративних будівель збирається натовп - «люди хочуть зрозуміти, що відбувається». За його даними, у місті немає журналістів, а відео подій, що відбуваються у Слов`янську переслати неможливо, адже на даний час тут можна скористатися хіба слабким мобільним зв`язком.

 

Нагадаємо, Слов'янськ у ніч на 5 червня зйаняли українські військові, звільнивши місто від так званої «Донецької народної республіки». Зараз над ним знову піднято український прапор.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5485
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду