26 червня – круглий стіл «Новели рекламного законодавства України: важливий крок назустріч Європі»

23 Червня 2014
2485

26 червня – круглий стіл «Новели рекламного законодавства України: важливий крок назустріч Європі»

2485
26 червня – круглий стіл «Новели рекламного законодавства України: важливий крок назустріч Європі»

У четвер, 26 червня, о 15:00 у готелі Radisson Blu (м. Київ, вул. Ярославів Вал, 22) Асоціація правників України та Індустріальний телевізійний комітет проведуть круглий стіл «Новели рекламного законодавства України: важливий крок назустріч Європі».

 

Експертне обговорення буде присвячено аналізу і виробленню єдиних підходів до тлумачення і застосуваннname="_GoBack">я прийнятого Верховною Радою України 5 червня цього року Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу».

 

Цим законом Верховна Рада України імплементує у рекламне законодавство України норми Європейської конвенції про транскордонне телебачення, що впевнено засвідчує європейський вибір України та її прогресивний поступ у напрямі інтеграції у європейський аудіовізуальний простір.

 

Питання до обговорення:

  • запровадження законодавчого регулювання телепродажу: визначення терміну, вимоги до змісту і тривалість;
  • квотування реклами і телепродажу;
  • порядок розміщення реклами під час трансляції новин та передач для дітей: існуючі обмеження;
  • нововведення у порядку переривання фільмів та серіалів;
  • особливості спонсорства і телепродажу лікарських засобів: наявні заборони.

 

Організатори обіцяють, що досвідом і знаннями поділяться найкращі практикуючі фахівці у сфері реклами і телерадіомовлення.

 

До участі у круглому столі запрошені:

  • члени Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, представники Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, Державного комітету телебачення і радіомовлення України і Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів;
  • юристи провідних теле- і радіокомпаній та рекламних агенцій;
  • представники профільних об'єднань і громадських організацій у сферах телебачення і радіомовлення, реклами і спонсорування;
  • юристи, що спеціалізуються у галузі медіа-права.

 

Заповнити заявку на участь можна тут.

 

З додатковими питаннями слід звертатися до Керівника проектів ІТК Олени Потятиник:Olena.Potiatynyk@itk.ua, тел.: 0(44) 353-13-98 або до Координатора структурних підрозділів АПУ Ксенії Назаренко:branches@uba.ua, тел.: 0(44) 492-88-48.

 

З питань акредитації слід звертатися за телефонами: 0(44) 353-13-98, 0(97) 738-46-38 або писати на e-mail:Iryna.Dokuchaeva@itk.ua. Контактна особа - Ірина Докучаєва.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2485
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду