6 червня – прес-конференція та нагородження переможців конкурсу журналістських текстів «Текст-2014»

3 Червня 2014
3880

6 червня – прес-конференція та нагородження переможців конкурсу журналістських текстів «Текст-2014»

3880
6 червня – прес-конференція та нагородження переможців конкурсу журналістських текстів «Текст-2014»

6 червня о 16:00 у концерт-холі Freedom відбудеться прес-конференція та урочисте вручення нагород конкурсу журналістських текстів «Текст-2014». Спеціальний приз буде вручений також переможцю у номінації «Золотий графоман».

 

Усього на конкурс «Текст-2014» надійшло 356 заявок. Свої роботи надсилали як відомі журналісти, так і початківці. У конкурсі брали участь лише опубліковані тексти.

 

За перше місце у кожній із 7 номінацій переможцю вручать грошову премію $ 5 тис., за друге місце - $ 2 тис і за третє - $1 тис.

 

Переможцями стали автори текстів, які набрали найбільшу кількість балів. Члени журі не знали, хто є автором роботи і де вона була опублікована, так само вони не знали оцінок один одного. Усі бали з'являться у відкритому доступі на сайті конкурсу після церемонії нагородження.

 

У програмі заходу:

1. Прес-конференція членів журі та засновників конкурсу. Спікери: Зураб Аласанія, Наталія Влащенко, Олег Вергеліс, Ольга Мусафірова, Олег Єльцов, Віктор Шлінчак, Юрій Сапронов, Гарік Корогодський.

2. Святковий фуршет.

3. Церемонія нагородження переможців.

 

Ведучі церемонії: Андрій Куликов і Юлія Бурковська.

 

Виступати для гостей будуть: «БангладешЪ Оркестр», Марія Бурмака, Наталія Гордієнко, Назгуль Шукаєва, SWEETLO, Галина Безрук, KRUGERS та інші.

 

Дата: 6 червня 2014 року

Початок о 16.00

 

Акредитація на захід закінчується 5 червня о 19.00. Тел. (044) 569-81-29, (067) 441-63-00, pr@pl.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3880
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду