Журналіст-євромайданівець із Луганська шукає роботу в Києві

Журналіст-євромайданівець із Луганська шукає роботу в Києві

2 Червня 2014
3242

Журналіст-євромайданівець із Луганська шукає роботу в Києві

3242
Журналіст-євромайданівець із Луганська шукає роботу в Києві
Журналіст-євромайданівець із Луганська шукає роботу в Києві

Луганський журналіст і громадський діяч Олександр Крамаренко разом із дружиною Іриною Магрицькою після погроз сепаратистів змушені були залишити Луганськ, і нині пан Крамаренко шукає роботу в Києві або Київській області. Про це «Детектор медіа» повідомив директор департаменту Держкомтелерадіо Богдан Червак, який особисто знає пана Крамаренка.

 

«Ірина Магрицька і її чоловік Олександр Крамаренко - відомі громадські діячі на Луганщині. Усе своє свідоме життя присвятили вивченню причин Голодомору 1932 - 33 років, та утвердженню української мови на Донбасі. Зокрема організували і провели у Луганську десятки  конференцій, круглих столів, інших заходів, присвячених вшануванню жертв Голодомору і поширенню української мови. В Луганську жоден проукраїнський захід не відбувався без їхньої участі. Вони організатори Євромайдану. Постраждали під час зачистки його тітушками. Ршення про виїзд з Луганська прийняли після чисельних погроз сепаратистів. Але останньою каплею став випадок, коли на їхні очах, біля одного із блок-постів "колорадів" були розстріляні мешканці Луганська, які віталися «Слава Україні». Українські патріоти змушені були покинути Луганськ. Зараз вони мешкаютьу Київській області. Олександр Крамаренко -відомий журналіст. Нині шукає роботу», - розповів пан Червак.

 

Резюме

 

Крамаренко Олександр Андрійович, народився 1955 року в м. Кролевець Сумської області. Закінчив інститут журналістіки МГУ (м. Москва). Донедавна жив і працював у м. Луганську.

 

Телефон: 097-866-82-80

 

Український незалежний журналіст, автор аналітичних публікацій у виданнях: «Комсомольская правда» (Москва), «Аргументы и факты» (Москва), «Спортивные игры» (Москва), «Футбол-хоккей» (Москва), «24» (Москва), «Начало» (Москва), «Пресс-бол» (Минск), «Українська правда», «День», «Молодь України», «2000», «Україна молода», «Киевский телеграф», «Сільські вісті», «Універсум», «Nova Ukraina» (Kraków).

 

Вільно володіє всіма жанрами журналістики, має публікації з питань політики, культури, спорту (футбол), екології.

 

Автор сценарію та режисер документально-публіцистичного фільму «Закляття безпам'ятства. Голодомор 1932-1933 рр. на Луганщині» http://torrents.net.ua/forum/viewtopic.php?t=297300

 

Професійна кар'єра:

  • 1985-1996рр. - незалежний журналіст;
  • 1996-1998рр. - спецкор газети «Голос Донбасу» (м. Луганськ);
  • 1998-2000рр. - спецкор газети «Експрес-клуб» (м. Луганськ);
  • 2000-2008рр. - незалежний журналіст;
  • 2008-2014рр. - спецкор газети «Гривна-плюс» (м. Луганськ);
  • 2010-2012рр. - співпрацював з «Радіо Свобода».

 

Нагороди:

  • 2007р.- лауреат Другого Всеукраїнського конкурсу для журналістів з тематики Голодомору 1932-1933рр., організованого Міжнародним благодійним фондом «Україна 3000», у номінації «Найкраща публікація в періодичній пресі»;
  • 2009р.- присвоєне звання «Заслужений журналіст України»

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3242
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду