16 квітня – майстер-клас для журналістів «Як зробити благодійність вигідною для ЗМІ?»

15 Квітня 2014
4367

16 квітня – майстер-клас для журналістів «Як зробити благодійність вигідною для ЗМІ?»

4367
16 квітня – майстер-клас для журналістів «Як зробити благодійність вигідною для ЗМІ?»

16 квітня о 17:00 відбудеться майстер-клас керівника проекту «Нужна помощь.ру» Миті Алешковського «Як зробити благодійність вигідною для ЗМІ?».

 

Майстер-клас триватиме із 17:00 до 18:30. Організатори: МФ «Відродження» та Український форум благодійників.

 

«Мій майстер-клас - це не майстер-клас про те, як цікаво писати про те чи інше, це майстер-клас про те, як ефективно вибудувати відносини з читачем, щоб потім цим користуватися для добра», - каже Митя Алешковський, керівник проекту «Нужна помощь.ру».

 

Учасники проекту називають себе колективом небайдужих людей, а сам проект - сумішшю благодійного фонду та суспільного ЗМІ. На відміну від переважної більшості фондів, свої зусилля учасники проекту спрямовують на зміну системи - на розвиток інфраструктурних (не адресних) благодійних ініціатив, а також підтримку «соціальних героїв» - тих, хто самостійно захищає, допомагає, рятує. Більше про проект.

 

Митя Алешковський, керівник проекту «Нужна помощь.ру» - фотограф, громадський діяч, волонтер. У 2012 році, під час повені в Кримську, був одним з координаторів відправки гуманітарної допомоги для постраждалих і волонтерського табору в самому Кримську, повернувшись до Москви кинув восьмирічну кар'єру фотожурналіста (на той момент працював в ІТАР-ТАСС) і організував власний благодійний проект. У 2013 році, під час повені на Далекому Сході, організував волонтерський проект Amur13.ru, результатом роботи якого стали десятки населених пунктів забезпечених гуманітарною допомогою під час повені і мільйони рублів залучених пожертвувань.

 

Про бажання взяти участь у майстер-класі слід повідомити контактній особі Наді Колесниковій, 067 661 80 30, kolesnykova@irf.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4367
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду