detector.media
15.04.2014 15:37
16 квітня – майстер-клас для журналістів «Як зробити благодійність вигідною для ЗМІ?»

16 квітня о 17:00 відбудеться майстер-клас керівника проекту «Нужна помощь.ру» Миті Алешковського «Як зробити благодійність вигідною для ЗМІ?».

 

Майстер-клас триватиме із 17:00 до 18:30. Організатори: МФ «Відродження» та Український форум благодійників.

 

«Мій майстер-клас - це не майстер-клас про те, як цікаво писати про те чи інше, це майстер-клас про те, як ефективно вибудувати відносини з читачем, щоб потім цим користуватися для добра», - каже Митя Алешковський, керівник проекту «Нужна помощь.ру».

 

Учасники проекту називають себе колективом небайдужих людей, а сам проект - сумішшю благодійного фонду та суспільного ЗМІ. На відміну від переважної більшості фондів, свої зусилля учасники проекту спрямовують на зміну системи - на розвиток інфраструктурних (не адресних) благодійних ініціатив, а також підтримку «соціальних героїв» - тих, хто самостійно захищає, допомагає, рятує. Більше про проект.

 

Митя Алешковський, керівник проекту «Нужна помощь.ру» - фотограф, громадський діяч, волонтер. У 2012 році, під час повені в Кримську, був одним з координаторів відправки гуманітарної допомоги для постраждалих і волонтерського табору в самому Кримську, повернувшись до Москви кинув восьмирічну кар'єру фотожурналіста (на той момент працював в ІТАР-ТАСС) і організував власний благодійний проект. У 2013 році, під час повені на Далекому Сході, організував волонтерський проект Amur13.ru, результатом роботи якого стали десятки населених пунктів забезпечених гуманітарною допомогою під час повені і мільйони рублів залучених пожертвувань.

 

Про бажання взяти участь у майстер-класі слід повідомити контактній особі Наді Колесниковій, 067 661 80 30, kolesnykova@irf.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY