Прощання з Ігорем Ларіним – 16 квітня о 10:30

Прощання з Ігорем Ларіним – 16 квітня о 10:30

14 Квітня 2014
6945

Прощання з Ігорем Ларіним – 16 квітня о 10:30

6945
Прощання з Ігорем Ларіним – 16 квітня о 10:30
Прощання з Ігорем Ларіним – 16 квітня о 10:30

Прощання з продюсером «Авторадіо», ведучим Ігорем Ларіним, який передчасно пішов з життя, відбудеться в середу, 16 квітня, о 10.30 у Києві на Байковому цвинтарі (Великий крематорій). Про це повідомили в прес-службі радіогрупи УМХ.

 

Нагадаємо, Ігор Ларін помер 13 квітня на 38-му році життя після важкої хвороби.

 

Ігор Ларін свій професійний шлях розпочав у 1993 році. До 2000 року працював на радіостанціях в Севастополі та Сімферополі, зокрема, відкривав першу радіостанцію у Севастополі - «Омега Поліс».

 

З серпня 2000 року працював у Києві на радіо «Довіра» (нині «Авторадіо») одним із ведучих проекту «Клуб опівнічників» і програмним директором.

 

З 2004 року - в команді радіогрупи УМХ. Обіймав посади програмного директора «Авторадіо», генерального продюсера, креативного директора радіогрупи УМХ.

 

Останнім часом працював продюсером радіостанції «Авторадіо», ведучим і продюсером ранкового шоу «Ранок на двох», а також у вихідні вів програму «Дискотеки 80-х на "Авторадіо"».

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття близьким, рідним та друзям Ігоря Ларіна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6945
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду