До 20 жовтня – прийом робіт на конкурс журналістських матеріалів «Здоровим бути вигідно!»

16 Жовтня 2014
5815

До 20 жовтня – прийом робіт на конкурс журналістських матеріалів «Здоровим бути вигідно!»

5815
До 20 жовтня – прийом робіт на конкурс журналістських матеріалів «Здоровим бути вигідно!»

Організаційний комітет ІІІ всеукраїнського конкурсу журналістських матеріалів «Здоровим бути вигідно!» визначився з термінами проведення конкурсу.

 

Як відомо, у зв'язку із ситуацією в державі, оргкомітет вирішив продовжити прийом робіт та відповідно перенести церемонію нагородження переможців.

 

До участі в конкурсі приймаються роботи, які вийшли друком чи в ефір у період із 6 квітня 2013 року по 17 жовтня 2014 року. Остання дата відправлення робіт на конкурс - 20 жовтня 2014 року. Оголошення переможців - 5 грудня 2014 року. Церемонія нагородження відбудеться 12 грудня 2014 року.

 

Організаційний комітет звертає увагу на те, що змінилась адреса, на яку слід надсилати конкурсні роботи - м. Київ, вул. Липська, 19/7, Український фонд «Здоров'я».

 

Партнер конкурсу, компанія «Нова пошта», надає свої послуги для учасників безкоштовно. Форма заявки на безоплатну доставку учасникам надсилатиметься після заповнення анкети на сайті Українського фонду «Здоров'я».

 

Нагадуємо, до участі в конкурсі запрошуються журналісти всіх видів ЗМІ, не залежно від регіону розповсюдження. Конкурсні роботи мають спонукати людей до активного способу життя, занять фізичними вправами та спортом, здорового харчування, відмови від шкідливих звичок тощо.

 

Гран-прі конкурсу складає 10 000 грн. Призери конкурсу в чотирьох категоріях (друковані ЗМІ, Інтернет ЗМІ, телекомпанії, радіокомпанії) отримають: І премія - 5 000 грн., ІІ премія - 4 000 грн., ІІІ премія - 3 000 грн.

 

Окрема номінація «Спеціальна тема» конкурсу - «Медичне страхування» під патронатом Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я.  I премія - 5 000 грн., ІІ премія - 4 000 грн., ІІІ премія - 3 000 грн.

 

Більш детальна інформація про конкурс на сайті Українського фонду «Здоров'я» www.healthfund.com.ua.

 

Контактні телефони - 067 935 70 75, (044)  253 64 12

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5815
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду