15-16 квітня – експертний семінар-тренінг на тему «Безпека журналістської діяльності»

15 Квітня 2014
10329

15-16 квітня – експертний семінар-тренінг на тему «Безпека журналістської діяльності»

10329
15-16 квітня – експертний семінар-тренінг на тему «Безпека журналістської діяльності»

15-16  квітня 2014 року відбудеться дводенний експертний семінар-тренінг на тему «Безпека журналістської діяльності», за адресою: Київ, вул. Братська 17-19, готель «Радіссон Блу», з 11:00 до 15:30. Семінар організовано в рамках програми  Ради Європи «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі» за фінансування уряду Канади. 

 

До участі запрошуються журналісти, представники неурядових та журналістських організацій, а також представники Державного комітету телебачення та радіомовлення, Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації,  а також керівники телерадіоорганізацій.

 

Питання правової безпеки обговорюватимуться за експертної участі старшого юриста Секретаріату Європейського суду з прав людини п. Павла Пушкаря. Кращими практиками технічної безпеки з учасниками поділяться Марек Тучинський, співзасновник та креативний директор Tactical Technology Collective, Артуро Філасто, розробник в команді Tor Project (проекту, що займається питаннями анонімності он-лайн) та інші експерти.

 

Учасники запрошуються до обговорення практичних заходів для забезпечення вищого рівня безпеки журналістської діяльності в контексті українського сьогодення.

 

Із вступними промовами від міжнародних організацій на цьому заході виступатимуть Посол Канади в Україні Трой Лулашник та Голова Офісу Ради Європи в Україні Владімір Рістовскі. Із заключним словом 16 квітня звернеться Голова Директорату з прав людини Ради Європи Крістос Джакомопулос.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10329
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду