detector.media
15.04.2014 14:29
15-16 квітня – експертний семінар-тренінг на тему «Безпека журналістської діяльності»

15-16  квітня 2014 року відбудеться дводенний експертний семінар-тренінг на тему «Безпека журналістської діяльності», за адресою: Київ, вул. Братська 17-19, готель «Радіссон Блу», з 11:00 до 15:30. Семінар організовано в рамках програми  Ради Європи «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі» за фінансування уряду Канади. 

 

До участі запрошуються журналісти, представники неурядових та журналістських організацій, а також представники Державного комітету телебачення та радіомовлення, Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації,  а також керівники телерадіоорганізацій.

 

Питання правової безпеки обговорюватимуться за експертної участі старшого юриста Секретаріату Європейського суду з прав людини п. Павла Пушкаря. Кращими практиками технічної безпеки з учасниками поділяться Марек Тучинський, співзасновник та креативний директор Tactical Technology Collective, Артуро Філасто, розробник в команді Tor Project (проекту, що займається питаннями анонімності он-лайн) та інші експерти.

 

Учасники запрошуються до обговорення практичних заходів для забезпечення вищого рівня безпеки журналістської діяльності в контексті українського сьогодення.

 

Із вступними промовами від міжнародних організацій на цьому заході виступатимуть Посол Канади в Україні Трой Лулашник та Голова Офісу Ради Європи в Україні Владімір Рістовскі. Із заключним словом 16 квітня звернеться Голова Директорату з прав людини Ради Європи Крістос Джакомопулос.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY