У квітні - семінари НАМ «Діяльність ЗМІ під час виборів-2014»

У квітні - семінари НАМ «Діяльність ЗМІ під час виборів-2014»

4 Квітня 2014
4033

У квітні - семінари НАМ «Діяльність ЗМІ під час виборів-2014»

4033
У квітні - семінари НАМ «Діяльність ЗМІ під час виборів-2014»
У квітні - семінари НАМ «Діяльність ЗМІ під час виборів-2014»

Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) організовує проведення безкоштовних інформаційно-консультаційних семінарів «Діяльність ЗМІ під час виборів-2014».

 

Заходи відбудуться у Одесі, Луганську, Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Харкові, Івано-Франківську, Львові, Луцьку та Києві.

 

У програмі семінарів буде висвітлено вимоги нового законодавства про вибори, питання взаємодії між ЗМІ та іншими учасниками виборчого процесу під час виборів у 2014 році.

 

Зокрема, будуть розглянуті питання ролі ЗМІ у реалізації громадянами права на свідомий та поінформований вибір, обговорено питання передвиборної агітації, взаємодії ЗМІ із учасниками виборчого процесу (кандидатами та політичними партіями, громадськими організаціями та активістами, виборцями та виборчими комісіями).

 

Семінари розраховані на керівників ЗМІ, працівників відділів новин, рекламних відділів, представників виборчих штабів, громадських активістів тощо.

 

Викладачі: Ольга Большакова юрист, керівник Центру адвокації та лобіювання Незалежної асоціації телерадіомовників,  та Тетяна Фоміна юрист, керівник Правового центру Незалежної асоціації телерадіомовників.

 

Найближчий семінар відбудеться 11 квітня у Одесі, за адресою: готель  «Чорне море - Рішельєвська», вул. Рішельєвська, 59.  Тривалість: з 10.00 до 18.00 год.

 

Участь семінарах є безкоштовною, також організатори забезпечують харчування.

 

Реєстрація учасників до 10 квітня 2012 (17.00) за телефоном +380-44-254-55-56 або електронною поштою office@nam.com.ua (у темі листа вкажіть «Семінар «ЗМІ під час виборів»). Необхідно надати дані (ім'я, посаду, назву компанії, телефон та імейл) особи, яка буде учасником тренінгу.

 

Попередня реєстрація є обов'язковою.

 

Семінар відбувається за підтримки The National Endowment for Democracy (NED).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4033
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду