Журналістка «Української правди» запускає  канал «Крим. Як є» на Divan.TV

Журналістка «Української правди» запускає канал «Крим. Як є» на Divan.TV

19 Березня 2014
6134
19 Березня 2014
13:57

Журналістка «Української правди» запускає канал «Крим. Як є» на Divan.TV

6134
Журналістка «Української правди» запускає  канал «Крим. Як є» на Divan.TV
Журналістка «Української правди» запускає  канал «Крим. Як є» на Divan.TV

Журналістка інтернет-видання «Українська правда», громадянка Росії Катерина Сергацкова, яка змогла 16 березня під час неконституційного референдуму в Криму проголосувати за своїм російським паспортом, запускає канал «Крим. Як є» на платформі Divan.TV.

 

Катерина Сергацкова  з 1-го березня перебуває на півострові Крим . Весь цей час вона активно висвітлює події, що відбуваються.  Її канал «Крим. Як є» реалізований у форматі WebTV, що дозволяє інтегрувати відео з будь-якого зручного хостінга. Канал доступний на сайті Divan.TV.

 

«Зараз йде жорстка інформаційна війна проти України. Ми бачимо це по подіях у Криму. Журналістам забороняють знімати, як невідомі люди захоплюють військові частини і стратегічні об'єкти. Це забороняють люди, що не мають на це жодного права, керуючись однією тезою: "тому що ЗМІ брешуть". Журналістів били, забирали техніку, викрадали, виштовхували з виборчих дільниць, не дозволяючи знімати процес підрахунку голосів», - переконує журналістка.

 

«На Крим дивиться весь світ, і тому дуже важливо мати можливість доносити достовірну інформацію про події. Тому і був створений тематичний канал на Divan.TV , де транслюється відео з кримських подій без будь-яких оціночних суджень. Зробити висновки я пропоную самим глядачам», - повідомила Катерина Сергацкова .

 

Наразі доступ до «Крим. Як є» відкритий в 200 країнах світу. Користувач в будь-якій країні може побачити, що відбувається в Криму, і зробити свої висновки.

 

За словами засновника Divan.TV Андрея Колодюка, у зв'язку з ситуацією в країні і майбутніми виборами  незалежних каналів, подібних «Ким.Як є» буде з'являтися більше. Багато хто з них зможуть повторити успіх «Громадського ТБ ».

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6134
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду