detector.media
19.03.2014 13:57
Журналістка «Української правди» запускає канал «Крим. Як є» на Divan.TV
Журналістка «Української правди» запускає  канал «Крим. Як є» на Divan.TV

Журналістка інтернет-видання «Українська правда», громадянка Росії Катерина Сергацкова, яка змогла 16 березня під час неконституційного референдуму в Криму проголосувати за своїм російським паспортом, запускає канал «Крим. Як є» на платформі Divan.TV.

 

Катерина Сергацкова  з 1-го березня перебуває на півострові Крим . Весь цей час вона активно висвітлює події, що відбуваються.  Її канал «Крим. Як є» реалізований у форматі WebTV, що дозволяє інтегрувати відео з будь-якого зручного хостінга. Канал доступний на сайті Divan.TV.

 

«Зараз йде жорстка інформаційна війна проти України. Ми бачимо це по подіях у Криму. Журналістам забороняють знімати, як невідомі люди захоплюють військові частини і стратегічні об'єкти. Це забороняють люди, що не мають на це жодного права, керуючись однією тезою: "тому що ЗМІ брешуть". Журналістів били, забирали техніку, викрадали, виштовхували з виборчих дільниць, не дозволяючи знімати процес підрахунку голосів», - переконує журналістка.

 

«На Крим дивиться весь світ, і тому дуже важливо мати можливість доносити достовірну інформацію про події. Тому і був створений тематичний канал на Divan.TV , де транслюється відео з кримських подій без будь-яких оціночних суджень. Зробити висновки я пропоную самим глядачам», - повідомила Катерина Сергацкова .

 

Наразі доступ до «Крим. Як є» відкритий в 200 країнах світу. Користувач в будь-якій країні може побачити, що відбувається в Криму, і зробити свої висновки.

 

За словами засновника Divan.TV Андрея Колодюка, у зв'язку з ситуацією в країні і майбутніми виборами  незалежних каналів, подібних «Ким.Як є» буде з'являтися більше. Багато хто з них зможуть повторити успіх «Громадського ТБ ».

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY