Головного експерта Комітету ВР з інформатизації Царука затримали у Шерементьєво та депортують

16 Березня 2014
5028
16 Березня 2014
15:15

Головного експерта Комітету ВР з інформатизації Царука затримали у Шерементьєво та депортують

5028
Головного експерта Комітету ВР з інформатизації Царука затримали у Шерементьєво та депортують

У Шерементєво не пройшов паспортний контроль головний експерт Комітету ВР з інформатизації Олександр Царук. Прийнято рішення про його депортацію. Про це повідомила журналістка Оксана Приходько.

 

Пан Царук вирушив до Росії сьогодні, 16 березня, на запрошення Центру політичних досліджень Росії та за рекомендацією «Європейського молодіжного парламенту». Він мав відвідати семінар із кібербезпеки.

 

«У Шереметьєво він не зміг пройти паспортний контроль. Всі документи у нього в порядку. Приймаюча сторона зробила все від неї залежне, щоби його пропустили. Проте вже прийнято рішення про його (а також майже всіх інших українців) депортацію», - розповіла пані Приходько.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5028
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду