Російські ЗМІ повідомили про спробу атаки на супутники РФ із Заходу України

15 Березня 2014
7789
15 Березня 2014
09:14

Російські ЗМІ повідомили про спробу атаки на супутники РФ із Заходу України

7789
Російські ЗМІ повідомили про спробу атаки на супутники РФ із Заходу України

Відносно російських телевізійних космічних супутників з території на заході України зареєстрована спроба застосування засобів радіоелектронної боротьби. Про це з посиланням на Мінкомзв'язку РФ повідомило РІА «Новости», російське агентство «Інтерфакс» та інтернет-видання.

 

У відомстві зазначили, що «люди, які приймають такі рішення, повинні задуматися про наслідки».

 

При цьому в РІА «Новости» нагадують про «політичну кризу» в Україні, яка «вибухнула» в кінці листопада 2013 року. Також в агенції акцентують: «Масові протести, названі "євромайданом", пройшли по всій Україні і в січні вилилися в зіткнення збройних радикалів з ​​органами правопорядку. Результатом вуличних сутичок, у ході яких опозиція неодноразово застосовувала вогнепальну зброю і "коктейлі Молотова", стали десятки людських жертв».

 

Крім того, РІА «Новости» зазначає, що 22 лютого в Україні «відбулося насильницьке захоплення влади». 


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7789
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду