На Луганщині міліція бере під охорону редакції ЗМІ

На Луганщині міліція бере під охорону редакції ЗМІ

12 Березня 2014
4695
12 Березня 2014
15:41

На Луганщині міліція бере під охорону редакції ЗМІ

4695
На Луганщині міліція бере під охорону редакції ЗМІ
На Луганщині міліція бере під охорону редакції ЗМІ

Міліція Луганської області посилить боротьбу з протиправними діями щодо працівників ЗМІ. Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на відділ зв'язків із громадськістю Головного управління МВС України в Луганській області.

 

«Останнім часом у Луганській області почастішали факти перешкоджання виконанню професійних обов'язків журналістів», - констатують і міліції.

 

У зв'язку з цим начальник ГУМВС України в Луганській області Володимир Гуславський підписав розпорядження, згідно з яким маршрути патрулювання правоохоронців будуть максимально наближені до редакцій усіх засобів масової інформації. «Ці об'єкти будуть узяті під контроль правоохоронців з метою недопущення будь-яких протиправних дій щодо журналістів», - йдеться в повідомленні міліції.

 

Нагадаємо, 9 і 10 березня в Луганську було скоєно кілька нападів на журналістів телеканалів НТН, «Україна». Також було захоплено редакцію місцевого телеканалу  «Ірта», що належить колишньому народному депутату Володимиру Ландіку. Прокуратура веде розслідування за цими фактами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4695
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду