Аваков повідомив, що викрадених у Криму журналісток знайшли

Аваков повідомив, що викрадених у Криму журналісток знайшли

11 Березня 2014
3995
11 Березня 2014
12:31

Аваков повідомив, що викрадених у Криму журналісток знайшли

3995
Аваков повідомив, що викрадених у Криму журналісток знайшли
Аваков повідомив, що викрадених у Криму журналісток знайшли
Сьогодні, 11 березня, надійшло повідомлення, що кримінальний розшук МВС знайшов викрадених у Криму журналісток. Ведуться переговори щодо їх звільнення. Про це написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook, повідомляє інтернет-видання Тиждень.ua.

 

«Кримінальний розшук МВС знайшов викрадених дівчат журналісток в Криму. Ведуться переговори. Дасть Бог - все буде добре. Було б добре, та варто почекати результату», - написав Арсен Аваков.

 

Нагадаємо, 9 березня поблизу міста Армянська, що на Перекопському перешийку невідомі у військовій формі затримали дві групи українських журналістів та активістів, серед яких - Катерина Бутко, Олександра Рязанцева, Євген Рахно, Олесь Кромпляс («Главком») та Олена Максименко («Український тиждень»). В одної з дівчат на руці було татуювання «Небесна сотня».

 

Їх вивезли в невідомому напрямку. Журналіста «Главкому» Олексія Бика пропустили до Криму, оскільки його зустрічав родич із кримською пропискою.

 

Як повідомляв 10 березня активіст Автомайдану Олексій Гриценко у Facebook, затримані активісти перебували на базі «Беркута» в Севастополі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3995
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду