detector.media
11.03.2014 12:31
Аваков повідомив, що викрадених у Криму журналісток знайшли
Аваков повідомив, що викрадених у Криму журналісток знайшли
Сьогодні, 11 березня, надійшло повідомлення, що кримінальний розшук МВС знайшов викрадених у Криму журналісток. Ведуться переговори щодо їх звільнення. Про це написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook, повідомляє інтернет-видання Тиждень.ua.

 

«Кримінальний розшук МВС знайшов викрадених дівчат журналісток в Криму. Ведуться переговори. Дасть Бог - все буде добре. Було б добре, та варто почекати результату», - написав Арсен Аваков.

 

Нагадаємо, 9 березня поблизу міста Армянська, що на Перекопському перешийку невідомі у військовій формі затримали дві групи українських журналістів та активістів, серед яких - Катерина Бутко, Олександра Рязанцева, Євген Рахно, Олесь Кромпляс («Главком») та Олена Максименко («Український тиждень»). В одної з дівчат на руці було татуювання «Небесна сотня».

 

Їх вивезли в невідомому напрямку. Журналіста «Главкому» Олексія Бика пропустили до Криму, оскільки його зустрічав родич із кримською пропискою.

 

Як повідомляв 10 березня активіст Автомайдану Олексій Гриценко у Facebook, затримані активісти перебували на базі «Беркута» в Севастополі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY