У Донецьку напали на камеру журналістки «Радіо Свобода»

2 Березня 2014
4708

У Донецьку напали на камеру журналістки «Радіо Свобода»

4708
У Донецьку напали на камеру журналістки «Радіо Свобода»

У неділю 2 березня учасники мітингу біля пам’ятника Тарасу Шевченку в Донецьку напали на кореспондентку «Радіо Свобода», яка висвітлювала подію.  Про це повідомляє «Радіо Свобода».

За цією інформацією, під час проведення опитування громадян про призначення нового голови обладміністрації, журналістка помітила, як неподалік невідомі повалили на землю і б’ють ногами колегу з іншого ЗМІ.

Після того, як кореспонденткаа з фотокамерою підійшла, аби з’ясувати що коїться, невідомий чоловік накинувся і на неї, вирвав з рук фотокамеру і почав штовхатися. До нього за лічені хвилини приєдналася група людей з георгіївськими стрічками, які вигукували лайливі слова на адресу кореспондентки. Поки міліція втрутилася в ситуацію, камера вже була потрощена. На щастя, серйозних травм журналістка не отримала.

Наразі кореспондентка «Радіо Свобода» пише заяву в місцевому райвідділку міліції. За попередніми даними, одного з нападників затримано.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4708
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду