Кандидатуру Червака на пост голови Держкомтелерадіо вважаю достойною - Наливайко

Кандидатуру Червака на пост голови Держкомтелерадіо вважаю достойною - Наливайко

28 Лютого 2014
6087

Кандидатуру Червака на пост голови Держкомтелерадіо вважаю достойною - Наливайко

6087
Кандидатуру Червака на пост голови Держкомтелерадіо вважаю достойною - Наливайко
Кандидатуру Червака на пост голови Держкомтелерадіо вважаю достойною - Наливайко

Голова Національної спілки журналістів України (НСЖУ), екс-голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко вважає Богдана Червака достойним кандидатом на посаду голови Держкомтелерадіо. Про це пан Наливайко сказав у експертному коментарі «Детектор медіа».

 

Пан Наливайко зауважив, що він працював з Богданом Черваком, і вважає його «патріотом недійної сфери».

 

«У 2009-2010 роках, коли я очолював Держкомтелерадіо, ми з Богданом Черваком  працювали разом. Він був керівником департаменту інформаційної політики, і це була якраз та людина, на яку в комітеті я спирався, який був одним з ключових спеціалістів в галузі стратегічного мислення, стратегічних підходів. Богдан - патріот нашої медійної сфери, може він трохи непублічний, хоча його блоги на «Українській правді» читали абсолютно всі», - сказав експерт.

 

Також Олег Наливайко зазначив, що готовий підтримати свого колегу на посту голови Держкомтелерадіо.

 

«Я знаю, що Богдана Червака підтримує абсолютно весь колектив Держкомтелерадіо, тому цю кандидатуру на пост голови відомства я вважаю достойною. Він буде хорошим гравцем нашого медіаринку, а ми йому вже плече підставимо і будемо підтримувати», - додав пан Наливайко. 

 

Нагадаємо, 28 лютого колектив Держкомтелерадіо звернувся до голови Комітету Верховної Ради України  з питань свободи слова та інформації Миколи Томенка з проханням підтримати кандидатуру директора департаменту інформаційної політики Держкомтелерадіо Богдана Червака на посаду голови Держкомтелерадіо України.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», ще 27 лютого частина працівників Державного комітету телебачення і радіомовлення заявила, що головою Держкомтелерадіо повинен стати Богдан Червак.

 

Нагадаємо, що головою Держкомтелерадіо з червня 2011 року є Олександр Курдінович.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6087
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду