Колеги й рідні попрощалися з В’ячеславом Веремієм

Колеги й рідні попрощалися з В’ячеславом Веремієм

21 Лютого 2014
5377

Колеги й рідні попрощалися з В’ячеславом Веремієм

5377
Колеги й рідні попрощалися з В’ячеславом Веремієм
Колеги й рідні попрощалися з В’ячеславом Веремієм

Завтра, 22 лютого, репортеру газети «Вести» В'ячеславу Веремію мало б виповнитися 33 роки. Він не дожив до цієї дати три дні.

 

Пізно ввечері 18 лютого на перехресті Володимирської та Великої Житомирської невідомі чоловіки з бітами і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках напали на таксі, у якому В'ячеслав Веремій та ІТ- фахівець «Вестей» Олексій Лимаренко поверталися з роботи.

 

Коли автомобіль зупинився на світлофорі, з підворіття вибігли чоловіки, почали розгойдувати і закидати машину «коктейлями Молотова». Таксиста, В'ячеслава та Олексія вони витягли з авто і жорстоко побили. Водій отримав серйозні травми ноги. Олексію спотворили обличчя. В'ячеслав отримав кульове поранення в груди. Лікарі не змогли врятувати його життя і він помер у київській лікарні швидкої допомоги рано з ранку 19 лютого.

 

Сьогодні, 21 лютого, колеги й рідні провели В'ячеслава в останній путь. У нього залишилися батьки, дружина і маленький син. Родина журналіста потребує допомоги.

 

Редакція «Детектор медіа» висловлює свої співчуття рідним, друзям і колегам В'ячеслава Веремія. Вічна йому пам'ять! Закликаємо правоохоронні органи всебічно розслідувати обставини вбивства, знайти й покарати винних.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Сергій Ливадний (відео), Максим Лісовий (фото)
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5377
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду